Επιλογή Σελίδας

Η ακραία του ΠΑΟΚ Σταματία Κυπαρίσση ψηφίστηκε ως MVP της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων από τους προπονητές των ομάδων και τους ομοσπονδιακούς προπονητές που βρέθηκαν στο κλειστό της Πολίχνης.

Την απονομή έκανε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Νίκος Μπουτσορής.

Καλύτερη σέρβερ αναδείχθηκε η Γεωργία Γκόλτσιου (ΑΣ Ελπίς). Την απονομή έκανε ο υπεύθυνος ανάπτυξης βορείου Ελλάδας Μπάμπης Καρασαρλίδης.

Οι δύο κατερινιώτισσες παίκτριες ήρθαν να συνεχίσουν την παράδοση της τελευταίας δεκαετίας, όπου παίκτες και παίκτριες από την πόλη έχουν κατακτήσει συνολικά πέντε ομαδικές και τέσσερις ατομικές πρωτιές σε τελική φάση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος σε ηλικιακά πρωταθλήματα.

Την αρχή την έκανε η Αφροδίτη Λαδένη το 2009, όταν με την Siemens κατέκτησε τη 2η θέση στις Κορασίδες και αναδείχθηκε MVP της τελικής φάσης.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Το 2012, ξανά η Αφροδίτη Λαδένη, ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια Νεανίδων με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και MVP, ενώ η Αλεξία Καλανταρίδου κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κορασίδων με τον Αίαντα Ευόσμου.

Το 2016, σειρά είχαν οι Νίκος Κιριμκίρογλου, Γεωργία Γκόλτσιου και Άλκηστη Καραφουλίδου. Πιο συγκεκριμένα, Ο Νϊκος Κιριμκίρογλου κατέλαβε την 1η θέση στους Έφηβους με τον Πήγασο Πολίχνης, η Άλκηστη Καραφουλίδου πήρε τον τίτλο στις Νεάνιδες με τους Μακεδόνες Αξιού λίγο μετά την ανάδειξή της σε MVP του Final Four της ΕΠΕΣΘ, ενώ η Γεωργία Γκόλτσιου, κατέκτησε τον τίτλο της MVP στην τελική φάση των Κορασίδων.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This