Επιλογή Σελίδας

Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου από τα Καταλώνια καθώς επικράτησε με το ευρύ 0-4 επί του τοπικού Αετού στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Εθνικός που ήταν ανώτερος σε όλες τις γραμμές και πιο εύστοχος στις τελικές του προσπάθειες, κλείδωσε τη νίκη από το πρώτο 45λεπτο πετυχαίνοντας τρία γκολ, ενώ στην επανάληψη με σωστή τακτική και διαχείριση του παιχνιδιού απλά διεύρυνε το σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κώστα Τσιτλακίδη.

Με αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα, διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αυξάνοντας τους βαθμούς της στους 47.

Ο Αετός, του Χρήστου Παπαγιάννη, με τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και τις απουσίες βασικών του παικτών, αν και κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, τελικά δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την εντός έδρας βαριά ήττα. Πλέον το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία είναι αβέβαιο καθώς παρέμεινε στους 19 βαθμούς ενώ υποχώρησε στην δέκατη τρίτη θέση της κατάταξης.

Φάσεις και γκολ
Μόλις στο τέταρτο λεπτό ο Δημητρίου έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα όμως δεν κατέληξε στα δίχτυα αλλά πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Τσιλεγκερίδη άουτ.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό σε εκτέλεση φάουλ γέμισμα του Παρδάλη και την κεφαλιά πάσα του προωθημένου Παππά, ο Μπέης με νέα κεφαλιά από θέση βολής άνοιξε το σκορ 0-1.
Στο 16΄ δυνατό σουτ φάουλ του Δημητρίου, απέκρουσε ασθενώς ο Τσιλεγκερίδης, στην πορεία όμως της μπάλας δεν βρέθηκε κάποιος παίκτης του Αετού να την προωθήσει στα δίχτυα με αποτέλεσμα να την απομακρύνουν οι αμυντικοί.
Στο 19΄ μετά την προσπάθεια του Δημητρίου και την πάσα του Χρυσόπουλου, ο Βασιουρής αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή.
Στο 20΄ κόρνερ του Παρδάλη, καρφωτή κεφαλιά του Ανδρεάκου στην καρδιά της άμυνας, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Πατρή άουτ.
Στο 30΄ κάθετη πάσα του Μπέη και σέντρα του Τουλκερίδη από την αριστερή πτέρυγα, ο Μητράκας με διαγώνιο σουτ πλασέ δεν βρήκε στόχο.
Στο 34΄ μετά από σύγχυση των αμυντικών του Αετού μέσα στην περιοχή, ο Παρδάλης με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-2.
Στο 45΄ ο Τσιτλακίδης με διαγώνιο σουτ από θέση δεξιά διεύρυνε το σκορ 0-3.

Στο 79΄ ο Παρδάλης μπήκε στην περιοχή του Αετού μετά την εξαιρετική ενέργειά του, πλάσαρε, η μπάλα όμως έφυγε λίγο άουτ.
Στο 90+1΄ ο Τσιτλακίδης παίρνοντας το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Κουκουστρίκα σε πλασέ του Παρδάλη, διαμόρφωσε με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα το τελικό 0-4.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.  Αντώνης Φωτιάδης με βοηθούς τους κ.κ.  Αλέξανδρο Κουκουβίτη και Άγγελο Χατζηγιάννη.

Αετός Καταλωνίων (Χρήστος Παπαγιάννης): Πατρής (51΄ Κουκουστρίκας), Σαρηγιαννίδης, Βασιουρής, Φωτόπουλος, Χαντζαρίδης (46΄ Μπακαλούμης), Ιωάννου (59΄ λ.τ. Κουτσιαρής), Γούτσιος, Γ. Νταμπαλάκης (70΄ Λιλές), Χρυσόπουλος, Δημητρίου, Δούλαλας.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Σωτήρης Ζιώγας): Τσιλεγκερίδης, Τσιτλακίδης, Τουλκερίδης, Παππάς, Νταντίνης, Κ. Νταμπαλάκης (56΄ Καλαϊτζίδης), Μητράκας, Μπέης (64΄ Σταλίκας), Ανδρεάκος (78΄ Π. Τσιαουσίδης), Παρδάλης, Καραμανώλας (72΄ Αδαμόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This