Επιλογή Σελίδας

Οι Αετοί Βέροιας επικράτησαν με 55-48 της Αριδαίας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας Δημήτριος Βικέλας, σε αγώνα για την 25η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, γήπεδο μπάσκετ, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

Οι Αετοί Βέροιας, στηριζόμενοι για μία ακόμη φορά στην αμυντική τους λειτουργία κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο στο σκορ και να προηγηθούν με 19-11 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η παραγωγικότητα των δύο ομάδων έπεσε ακόμα πιο χαμηλά, με τους παίκτες του Ντάνη Τυριακίδη να σκοράρουν μεν μόλις δέκα πόντους, αλλά να περιορίζουν την Αριδαία στους επτά και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου διαμορφώθηκε σε 29-18 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η παίκτες του Παναγιώτη Βάτση διατήρησαν την ίδια αποτελεσματικότητα στην άμυνα, ανακτώντας ταυτόχρονα την παραγωγικότητά τους και κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στους δύο πόντους, καθώς η περίοδος ολοκληρώθηκε με 40-38 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Αετοί Βέροιας βελτιώσαν την άμυνά τους στα επίπεδα του πρώτου ημιχρόνου και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με το τελικό 55-48.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Διαιτητέςς: Σαρακενίδης – Χατζημπαλίδης.

Δεκάλεπτα: 19-11, 29-18, 40-38, 55-48.

ΚΣ Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 2, Χρήστου 8 (2), Κασάπης, Γκεκόπουλος 18, Πάππου 2, Χρυσάφης 3 (1), Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηχαρίσης 6, Ιατρού 4, Ιωσηφίδης 12 (1).

ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Νταούτι, Βασίλογλου, Πέτκος 7 (2), Τοπαλίδης 10 (2), Υποδηματόπουλος, Παπαβραάμ 10 (2), Αβραμίδης 4, Κληντσάρης 2, Μακρόπουλος 13 (1), Στρέπκος 2.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This