Επιλογή Σελίδας

“Αγκαλιά” με την παραμονή στη Γ’ Εθνική βρίσκεται ο Πιερικός, ο οποίος επικράτησε άνετα με 3-1 του Θησέα Αγριάς, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι Κατερινιώτες προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Μπουζούκη στο 36′, ο Σεχολάρι στο 45′ έκανε το 2-0 με πέναλτι ενώ το 3-0 διαμόρφωσε στο 75′ ο Λαμπίρης. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με τέρμα του Γιαουπλάρι στο 86′. Πλέον, ο Πιερικός βρίσκεται στο +5 από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη και του αρκεί μια ισοπαλία στα δυο τελευταία παιχνίδια για να “κλειδώσει” και μαθηματικά την παραμονή, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία με την ομάδα της Νεοκαισάρειας.

Ο Πιερικός μπήκε πιο δυνατά, και μετά το δεκάλεπτο επέβαλε πλήρως το ρυθμό του απέναντι στον Θησέα και φάνηκε ότι αργά ή γρήγορα θα έλθει το γκολ. Μετά τις “προειδοποιητικές βολές” των Κωστόπουλου (9′), Μπουζούκη (11′), Σόουζα (14′), το δοκάρι του Σόουζα στο 28′ και τη διπλή χαμένη ευκαιρία των Τουλίκα και Κωστόπουλου στο 30′, η έμπνευση του Μπουζούκη στο 39′ άνοιξε το δρόμο της νίκης για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, με το “τρίποντο” έρχεται πιο κοντά στο 45′ όταν ο Σεχολάρι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έκανε το 2-0. 

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι έδειξαν διάθεση να αντιδράσουν αλλά ο Λαζαρίδης στο 58′ και ο Τοπουζλής στο 61′ σταμάτησαν τα σουτ του Τσιουρή.

Το γκολ του Λαμπίρη στο 75′ ουσιαστικά “τελείωσε” το παιχνίδι, με τον Πιερικό να διαχειρίζεται το 3-0 στο τελευταίο τέταρτο της συνάντησης.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 3-1 με τον Γιαουπλάρι στο 85′.

Η ομάδα της Αγριάς ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στο 90′ ο Ζάχος αποχώρησε τραυματίας (σ.σ. πιθανώς υπέστη διάστρεμμα).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχούλιας με βοηθούς τους Φράγιο και Σιανίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τοπουζλής, Κωστόπουλος (61′ Κυπαρίσσης), Τουλίκας, Τσιούχας, Αθ. Καρτσαμπάς, Αλ. Καρτσαμπάς, Λαζαρίδης, Αλσίνο, Σεχολάρι (82′ Μπατσαράς), Μηλιώτης (74′ Ναρίνογλου), Μπουζούκης (46′ Λαμπίρης).

Στον πάγκο: Λυκούργος, Πατσιογιώργος, Κωτσιαρίδης.
Θησέας Αγριάς (Λάκης Μπακάλης): Κουτσιρίμπας, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος (80′ Ζάχος), Γιαουπλάρι, Δίντσης, Κοτζαθανάσης, Πέτσης (80′ Βαν Ντε Γουίχε), Μπόρας (85′ Φραγκογιάννης), Τσιουρής, Οικονόμου, Νιαώτης (63′ Χατζησταμάτης).
Στον πάγκο: Κεφαλάς, Παναγιώτου, Κακαλιάς.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα, όπως τη μετέφερε, λεπτό προς λεπτό, το katerinisport.gr.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This