Επιλογή Σελίδας

Ο Αιγινιακός ηττήθηκε με 48-69 από τους Αετούς Βέροιας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου, σε αγώνα για την 26η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αμφίρροπο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και η ολοκλήρωσή του βρήκε τον Αιγινιακό να προηγείται με βραχεία κεφαλή (16-15).

Ίδια παρέμεινε η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με τις δύο ομάδες ισόπαλες στους είκοσι εννέα πόντους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ντάνη Τυριακίδη με την άμυνά τους περιόρισαν στο ελάχιστο την παραγωγικότητα του γηπεδούχου, ο οποίος σημείωσε μόλις έξι πόντους και το σκορ να δαμορφώνεται σε 35-50 υπέρ των Αετών Βέροιας στην ολοκλήρωσή του.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν και διεύρυναν το προβάδισμά τους με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 48-69, αποτέλεσμα το οποίο τους έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και τον Αιγινιακό να κατατάσσεται πέμπτος και να μένει εκτός play offs.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Διαιτητές: Ταρενίδης Κ. – Χρυσάφης Στ.

Δεκάλεπτα: 16-15, 29-29, 35-50, 48-69.

ΑΟΚ Αιγινιακός (Λοτζανιώτης): Πιπιλίκας, Κατσιάνος 15 (5), Αργυρόπουλος 9, Κοιλιάς, Βουτσακόπουλος Α. 15, Βουλτσίδης 2, Μελίδης 4, Βουσακόπουλος Θ. 4, Γιουμούκης, Καλαβρινός.

ΚΣ Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 1, Χρήστου, Κασάπης, Παπαδόπουλος Δ., Γκεκόπουλος 17, Πάππου 6, Χρυσάφης 5, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Ι. 4, Χατζηχαρίσης 7 (1), Ιατρού, Ιωσηφίδης 28 (5).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This