Επιλογή Σελίδας

Ο Εργόναθλος ηττήθηκε με 54-63 από την ΚουΠα Κιλκίς, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολύκαστρου, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Α’ φάσης των play offs της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο Εργόναθλος εμφανίστηκε αγχωμένος στο παρκέ, με την ΚουΠα Κιλκίς να το εκμεταλλεύεται, να περιορίζει την παραγωγικότητά του στους οκτώ πόντους και να προηγείται με 8-13 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο, καθώς οι παίκτες του Γιώργου Ακριτίδη δε μπόρεσαν να βελτιώσουν τις επιθετικές τους επιδόσεις και η ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τη φιλοξενούμενη μπροστά στο σκορ με 15-32.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Εργόναθλος ισορρόπησε το παιχνίδι, ωστόσο η ΚουΠα Κιλκίς διατήρησε την υπέρ της διαφορά και ολοκληρώθηκε με 34-49.

Ούτε στο τέταρτο δεκάλεπτο ο γηπεδούχος κατάφερε να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αγώνα και ολοκλήρωσε την χρονιά γνωρίζοντας την ήττα με το τελικό 54-63, με την ΚουΠα Κιλκίς να κερδίζει την άνοδο στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ και να περιμένει το νικητή της σειράς ανάμεσα στον Βαφύρα και την Γουμένισσα στον τελικό, όπου θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της φετινής σεζόν.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Διαιτητές: Ντόγκας – Μητώνας.

Δεκάλεπτα: 8-13, 15-32, 34-49, 54-63.

ΜΠΑΣ Εργόναθλος (Ακριτίδης): Μιχαλόπουλος 6 (2), Δημητριάδης 3 (1), Αρκούδας 12, Δαμιανίδης 5, Μπερμπερίδης 11 (1), Τσιτουρούδης 6, Κουσιδώνης 2, Γιαννακούλης 6, Νάντσιος 1, Εκμετσόγλου 2.

ΑΠΣ ΚουΠα Κιλκίς (Τσάτσης): Πλάκα, Καπνίδης 5, Ποζίδης 14 (3), Σκάλε 2, Ψωμιάδης 4, Υφαντίδης 2, Τσουλφαΐδης 3, Αραμπατζής 10, Μουστάκας 17 (2), Ιωαννίδης 6, Κώττης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This