Επιλογή Σελίδας

Η Αλεξάνδρεια επικράτησε με 65-52 των Ίκαρων Γιαννιτσών, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, σε αγώνα για την 26η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με την Αλεξάνδρεια να είναι η ομάδα που βρήκε τις περισσότερες λύσεις επιθετικά και προηγήθηκε με 13-8 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες ανέβασαν την παραγωγικότητά τους και η γηπεδούχος ανέβασε το δείκτη της υπέρ της διαφορά και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 31-23.

Η διαφορά έφτασε στους δώδεκα πόντους στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, με τους Ίκαρους Γιαννιτσών να ισορροπούν στην συνέχεια το παιχνίδι και την Αλεξάνδρεια από την πλευρά της να μη δυσκολεύεται να διατηρήσει το προβάδισμα και να κατακτά το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 65-52.

Αμφότερες οι ομάδες πήραν την πρόκριση στα play offs, με την Αλεξάνδρεια να αντιμετωπίζει τους Αετούς Βέροιας με πλεονέκτημα έδρας και τους Ίκαρους Γιαννιτσών να καλείται να σπάσει την έδρα της Αριδαίας αν θέλει να βρεθεί στον τελικό του πρωταθλήματος.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Διαιτητές: Παπαγεωργίου – Εκίζογλου.

Δεκάλεπτα: 13-8, 31-23, 49-37, 65-52.

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας: Μπαλιάκας 11 (1), Αβραμίδης 6, Σιδηρόπουλος 16 (2), Πρόιος, Ευθυμιόπουλος 2, Κεσίδης, Παπαγερίδης 6, Καρκάρας 7, Καραγιάννης, Χερκελετζής 7, Μπίσκας 10.

ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών (Σπόντης): Μαλλιάρης 5 (1), Χαραλαμπίδης 18 (1), Ελευθεριάδης 9, Μπογδάνης 5 (1), Μαυρόπουλος 3, Πολυχρονίδης, Καρυπίδης, Υφαντίδης 11 (1), Βουζίνας 1.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This