Επιλογή Σελίδας

Το “θαύμα” που έψαχνε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας για να παραμείνει στη Γ’ Εθνική δεν ήλθε, με την ομάδα της Πιερίας να γνωρίζει εντός έδρας καταδικαστική ήττα με 0-2 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Η ομάδα της Μαγνησίας ήταν ανώτερη, επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της και έφτασε δίκαια στο “τρίποντο” που τη διατήρησε στο +2 από τη δεύτερη Νίκη Βόλου. Τα γκολ για τους Βολιώτες πέτυχαν ο Σερτζίνιο στο 32′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 70′ ο Σκοπελίτης. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη έχασε κι άλλες ευκαιρίες γα γκολ ενώ ο Αχιλλέας μόνο σε λίγες στιγμές απείλησε, υποτασσόμενος στους “ερυθρόλευκους”. Έτσι, το “τρίποντο” της τελευταίας αγωνιστικής επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στα “χαρτιά” θα είναι “χωρίς αντίκρυσμα” για το “συγκρότημα” της Νεοκαισάρειας που θα τερματίσει στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Το “φιλμ” του αγώνα

Στο 4′ ο Μάντζιος μέσα στην περιοχή εκανε άψογο κοντρόλ αλλά ο Αποστολίδης πρόλαβε και έκοψε.
Στο 13′ την κεφαλιά του Ζγκούρι στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Σερτζίνιο από αριστερά, μπλόκαρε ο Παπαθανασίου
Στο 17′ ο Σερτζίνιο μετά από πάσα του Μπουτσίκου επιχείρησε το κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Παπαθανασίου.
Στο 22′ ο Σερτζίνιο έκανε τη σέντρα και η κεφαλιά του Ναζίμ έφυγε άουτ.
Στο 29′ σουτ του Σερτζίνιο, η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 30′ μακρινό σουτ του Λώττα, έδιωξε ωραία ο Παπαθανασίου.
Στο 31′ νέο μακρινό σουτ του Λώττα, η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 32′ ο Σερτζίνιο βρέθηκε στο έδαφος μέσα στη μεγάλη περιοχή, έπειτα από μαρκάρισμα του Δ. Ίτσιου, με τον Γουματζίδη να υποδεικνύει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σερτζίνιο που νίκησε τον Παπαθανασίου και έκανε το 0-1.
Στο 40′ ο Οικονομόπουλος έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα στην αγκαλιά του Παπαθανασίου.
Στο 40′ σουτ του Ναζίμ, η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 47′ ο Μάντζιος μετά από πάσα του Σερτζίνιο βρέθηκε με πλάτη μπροστά στον Παπαθανασίου, έκανε το γυριστό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα μπλόκαρε.
Στο 49′ μακρινό σουτ του Κραγιόπουλου, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Γιακουμή.
Στο 54′ ο Παπαδόπουλος έκανε την παράλληλη σέντρα από αριστερά, όμως ο
Οικονομόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.Στο 59′ ο Ζγκούρι έκανε το σουτ, έδιωξε ο Παπαθανασίου.
Στο 62′ σε αντεπίθεση για τον Αχιλλέα, ο Κραγιόπουλος επέλεξε να σουτάρει από μακριά, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 63′ σουτ του Σερτζίνιο, η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 70′ ο Σκοπελίτης δέχτηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Ζγκούρι και με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το σουτ, ο Παπαθανασίου βρήκε τη μπάλα αλλά δε μπόρεσε να τη συγκρατήσει κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα, για να γίνει το 0 -2.
Στο 90’+ ο Δ. Ίτσιος αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Στο 90’+4′ ο Παπαθανασίου με διπλή απόκρουση νίκησε τον Καμπλιώνη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γουματζίδης (Πέλλας) με βοηθούς τους Παρασίου και Παπαδάκη (Ημαθίας).

Εκτός από τις δυο κίτρινες κάρτες του Δ. Ίτσιου (32′ και 90′), κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν ακόμη οι Τσιμπούκας (20′) και Ναλμπαντίδης (81′) του Αχιλλέα και ο Παπαϊωάννου (35′) του Ολυμπιακού Βόλου.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Παπαθανασίου, Παγωνίδης, Δερμίσης, Κραγιόπουλος (69′ λ.τ. Χαλκίδης), Τσιμπούκας, Κ. Ίτσιος, Δ. Ίτσιος, Αποστολίδης (79′ Τζήκας), Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος (82′ Ρούντος), Ναλμπαντίδης (85′ Καραφέργιας).
Στον πάγκο: Κατσαρός, Τερζής, Τσιμόπουλος.
Ολυμπιακός Βόλου: Γιακουμής, Μ. Νικολακάκης, Μπουτσίκος, Ριζογιάννης, Οικονομόπουλος, Ναζίμ (77′ Κόλα), Σερτζίνιο, Παπαϊωάννου, Μάντζιος (58′ Σκοπελίτης), Λώττας (65′ Φλίγκος), Ζγκούρι (83′ Καμπλιώνης).
Στον πάγκο: Πάτσης, Σαχινίδης, Παλούρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This