Επιλογή Σελίδας

Ο Αίολος Κατερίνης ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Μίλωνα Γιαννιτσών, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου, σε αγώνα για τη 14η αγωνιστική του Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΠΕΜ.

Δε μπόρεσε να αποφύγει την ήττα ο Αίολος, στα Γιαννιτσά. Με πάρα πολλές ελλείψεις, αγωνιζόμενος με την Ελένη Τζιλίνη και κορίτσια της ομάδας κορασίδων, δε μπόρεσε να βρει λύσεις στην υποδοχή, ενώ σε σερβίς κι επίθεση δεν είχε σταθερότητα.

Μόνο στο φινάλε του τρίτου σετ έδειξε ανταγωνιστικός, όταν το 22-13 και 23-15, έγινε 24-24, αλλά 2 αδράνειες πάνω στο φιλέ, έκριναν οριστικά το αποτέλεσμα.

Η “ζωή μετά την Τζο” (η Γεωργία Κεραμιδιώτου, για επαγγελματικούς λόγους βρίσκεται εκτός Κατερίνης) έδειχνε να βρίσκει μια κανονικότητα, αλλά η απουσία της Φωτεινής Χανδόλια (τραυματισμός στον καρπό στο ματς με τη Βέροια) κι ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο της Ξένιας Συβρίδου, “αποψίλωσαν” την ομάδα από την ενέργεια και την εμπειρία της.

Συγχρόνως, τα προβλήματα μέσα στην εβδομάδα αρκετών μικρών (Σουλή, οι ιώσεις των Σεϊταρίδου και Παναγιωτίδου, η απουσία για σχολική υποχρέωση της Μακρίδου κι η τραυματίας στον αστράγαλο, Μ. Μαρκοπούλου), κι οι φοιτητικές υποχρεώσεις της Ε. Τζιλίνη, δημιούργησαν εμπόδια στην προετοιμασία της ομάδας.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Στα εναπομείναντα πέντε ματς, αρχής γενομένης από την πολύ δύσκολη αναμέτρηση με το ΓΣ Γρεβενών της επόμενης Κυριακής, οι άνθρωποι της ομάδας ελπίζουν να ξεπεραστούν τα προβλήματα κι οι μικρές, που θα σηκώσουν αναγκαστικά το βάρος, θα μπορέσουν να τεστάρουν θετικά τις αντοχές τους.

Τα σετ: 25-19, 25-9, 26-24 σε 67′.

Διακύμανση
1ο σετ: 8-5, 16-9, 21-16, 25-19.
2ο σετ: 8-3, 16-5, 21-8, 25-9.
3ο σετ: 8-4, 16-11, 21-13, 26-24.

ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών (Συλλέκτη): Καμτσή (λ), Γαργάλα, Μπογιατζή, Δημητριάδου, Παπαδοπούλου, Στεργιοπούλου, Στεφανή, Μανδρά, Βασιλειάδου, Σαββουλίδου, Μυλοθρίδου.

ΑΠΣ Αίολος Κατερίνης (Τσιουπλής): Τίγκα, Παπαδοπούλου (λ), Τζιλίνη, Σεϊταρίδου, Σουλή, Συβρίδου, Σιδηροπούλου, Κασιώρα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This