Επιλογή Σελίδας

Ο Απόλλων Μακρυχωρίου στο τελευταίο του εντός έδρας ματς για τη φετινή σεζόν, υποδέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής (7/4) στο ΔΑΚ τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” παίζοντας με αρκετές αλλαγές στις σύνθεσή τους, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με το Οικονόμο.

Στα αγωνιστικό, το πρώτο μέρος είχε λίγες φάσεις με τον Απόλλωνα να έχει τη σημαντικότερη, όταν στο 21′ το δυνατό σουτ του Τσιάτα σταμάτησε στο δοκάρι του Αναστασίου.

Οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το στείρο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και στο 57′ άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κατσαμάγκας βρήκε όμορφα τον Μπαλογιάννη κι εκείνος με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργαντζά για το 0-1.

Στο 70′ ο Θάνος Θεοδώρου πέρασε στο ματς τον Κατσιγιάννης κι εκείνος τον διακαίωσε, καθώς 2′ λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 72′ με καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Αναστασίου για το 1-1.

Παρά την προσπάθεια των δύο αντιπάλων να φτάσουν στο γκολ της νίκης, το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν την σέντρα της αναμέτρησης η ΕΠΣ Καρδίτσας μέσω του Προέδρου της Χρήστου Σκάρλου βράβευσε τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. 

Συνθέσεις:

Απόλλων Μακρυχωρίου (Θάνος Θεοδώρου): Γεωργαντζάς, Γκίκα, Τσαχαράπης (Τεντολούρης Δ.), Βαρλάμης, Μαυροδήμος, Καρβούνης, Τσιάτας, Κωτσοβός (63′ Μυργιώτης), Κρανιώτης, Τεντολούρης Α., Ξέρρας (70′ Κατσιγιάννης).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Αναστασίου, Χατζής (46′ Δραχαλίβας), Μπουμπουνάρας, Τσακάλι, Κουμπούρας, Καλφούντζος, Χάμος, Γάνος, Μουλτσιάς (55′ Κατσαμάγκας), Τόλιος (70′ Ντούφας), Μπαλογιάννης.

πηγή: karditsasport.gr

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This