Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Οι περισσότεροι ποδοσφαιρόφιλοι θα στραφούν προς τα αστέρια του Champions League, ωστόσο λίγες ώρες πριν η Ligue 1 ολοκληρώνει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της, με μια εξ αναβολής αναμέτρηση. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Nimes Olympique (11) – Stade Rennais FC (10)     @ Stade des Costieres, Nimes

Προϊστορία:  16 – 4 – 5  (πιο πρόσφατη αναμέτρηση το 1994, τελευταία 10 ματς:  5-3-2,  6/10 Under,  5/10 GG)

Αναμέτρηση με ευρωπαϊκό φόντο απόψε στο Stade des Costieres, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας, αλλά… κρυφοκοιτάζουν και την ευρωπαϊκή έξοδο μιας και η απόσταση από τη ζώνη της Ευρώπης δεν είναι αποτρεπτικά μεγάλη.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν το Σάββατο της Caen διακόπτοντας με αυτό το αποτέλεσμα ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη, την ίδια ώρα που οι Rennais έπαιρναν ένα βαθμό στην έδρα της Angers σε ένα τρελό παιχνίδι με διακυμάνσεις και εναλλαγή συναισθημάτων μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Σε πολύ καλό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, που ειδικά εκτός έδρας παρουσιάζονται πολύ επικίνδυνοι σκοράροντας με ευκολία, ακόμη και στις πιο δύσκολες έδρες.

Πολύ ενδιφέρουσα αναμέτρηση η σημερινή, έστω κι αν δείχει χωρίς βαθμολογικό κίνητρο με την πρώτη ματιά. Αμφότερες οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να διευρύνουν το σερί θετικών αποτελεσμάτων και τα γκολ έχουν προτεραιότητα. Επιλογή μας λοιπόν τα 2-4 γκολ, στατιστικό που επιβεβαιώνεται από τα τελευταία ματς των Nimois αλλά και τα περισσότερα παιχνίδια των Rennais.
. 

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J27 en retard)
20:00 Nimes Olympique – Stade Rennais FC 2 – 4 Goals (1.55) 3-1 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This