Επιλογή Σελίδας

Στα ρεπεσάζ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης στην κατηγορία των 86κ. που διεξάγεται στη Ρουμανία θα αγωνιστεί ο Γιώργος Σαββουηλίδης.

Ο Ελληνας παλαιστής βρέθηκε σε καλή μέρα, καθώς επικράτησε στον προκριματικό γύρο με 4-2 του Μικιταριάν (Αρμενία) και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Στους «16» αντιμετώπισε τον Βάλιεφ και ηττήθηκε με 3-1. Ο Ρώσος έφτασε με μεγάλη ευκολία στον τελικό και έστειλε τον Σαββουηλίδη στα ρεπεσάζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ο Ελληνας πρωταθλητής «κόντραρε» τον Βάλιεφ και οι υπόλοιποι αντίπαλοι έχασαν με «κατεβασμένα» τα χέρια.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Στο πρώτο ρεπεσάζ θα αντιμετωπίσει τον Σαμπανάου (Λευκορωσία) και σε περίπτωση που κερδίσει θα αγωνιστεί απέναντι στον Αμινέ (Σαν Μαρίνο). Αν ο Σαββουηλίδης επικρατήσει και στο δεύτερο παιχνίδι θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Σουλεϊμάνοφ (Αζερμπαϊτζάν).

Στα 74κ. ο Κύριλλος Μπινενμπάουμ νίκησε τον Ισπανό Αλβάρες στον προκριματικό γύρο. Στους «16», όμως, ηττήθηκε από τον Νιρικάου (Λευκορωσία) και αποκλείστηκε.

Στα 97κ. ο Χρήστος Σαμαρτσίδης ηττήθηκε στον προκριματικό γύρο από τον Σιμεόνοφ (Βουλγαρία) και αποκλείστηκε. Τέλος στα 125κ. ο Γιάννης Καργιωτάκης στη φάση των «16» έχασε από τον Ουκρανό Κοτσιανίβσκι κι έμεινε εκτός συνέχειας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This