Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Επτά στροφές πριν τον τερματισμό της φετινής κούρσας και η αυλαία ανοίγει απόψε με δύο αναμετρήσεις, με ενδιαφέρον στα ψηλά αλλά και στα χαμηλά της βαθμολογίας. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Dijon FCO (18) – Amiens SC (17)   @ Stade Gaston-Gerard, Dijon

Προϊστορία:  4 – 0 – 2  (4/6 Over,  5/6 GG,  5/6 2-3 Goals)

Η μεγαλύτερη μάχη της σημερινής ημέρας περιλαμβάνει τη μονομαχία ανάμεσα σε Dijon και Amiens που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία, με περισσότερες πιθανότητες αυτές της φιλοξενούμενης που απέχει επτά βαθμούς από την αποψινή της αντίπαλο.

Με όπλο της τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Lyon, οι Dijonnais ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα επιδιώξουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στην πιο κρίσιμη καμπή του Championnat. Τα πράγματα βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολα, αφού μετρούν τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στις πέντε τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις τους.

Από την άλλη πλευρά, η Amiens βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση και αυτό αποδεικνύεται από την ισοπαλία επί της St.Etienne παρ’ ότι αγωνίστηκε για πολλή ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα. Τέσσερις ισοπαλίες και δύο νίκες σε έξι αγωνιστικές χωρίς ήττα για την Amiens που απόψε θα είναι μεγάλη επιτυχία το να αποφύγει την ήττα.

Με σύμμαχο την παράδοση αλλά και το κίνητρο που είναι σαφώς μεγαλύερο, η Dijon θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο εάν η αναμέτρηση φύγει από την ισοπαλία. Πολύ πιθανό και το under, ωστόσο εμείς θα πάμε με τον άσο -με επιστροφή πονταρίσματος στην περίπτωση της ισοπαλίας.
.

FC Nantes (15) – Olympique Lyonnais (3)     @ Stade de la Beaujoire, Nantes

Προϊστορία:  28 – 12 – 8 (τελευταία 10ετία:  1-4-1,  4/6 Under,  3/6 NG)

Οι δύο ομάδες μπαίνουν με διαφορετικούς στόχους και από διαφορετική αφετηρία στην αποψινή μάχη του Stade de la Beaujoire. Τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα για την ομάδα του Halihodzic έχουν επαναφέρει το άγχος για βαθμούς και την παραμονή που ξαφνικά -και μετά τον εντυπωσιακό πρώτο γύρο- δεν είναι κάτι το δεδομένο.

Η Lyon δεν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, οσο και αν αυτό αποτυπώνεται στη βαθμολογία. Όλο το παρασκήνιο γύρω από την ανανέωση ή όχι του κόουτς Genesio και η καταστροφική εντός έδρας ήττα από την ουραγό Dijon (με 1-3) έχουν δημιουργήσει ένα αρκετά δύσκολο και περιεργο κλιμα στις τάξεις της ομάδας. 

Από τη μία η Nantes είναι μια δυσκατάβλητη ομάδα στην έδρα της και δεν θα είναι εύκολη λεία. Αφετέρου όμως η Lyon έχει πολύ ευνοϊκή παράδοση (13 ματς χωρις ήττα από τη Nantes ανεξαρτήτως έδρας) αν και αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Βλέπουμε πολύ πιθανο το αμφίσκορο αποτέλεσμα και αυτή θα είναι η βασική μας επιλογή.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J32)
20:00 Dijon FCO – Amiens SC 1 Draw No Bet (1.65) 0-0 FT
21:45 FC Nantes – Olympique Lyonnais Goal/Goal (1.74) 2-1 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This