Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Εντυπωσιακά εκκίνησε η 32η αγωνιστική της Ligue 1 και το ίδιο συναρπαστικό αναμένουμε και το σημερινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Olympique de Marseille (5) – Nimes Olympique (10)     @ Stade Orange Velodrome, Marseille

Προϊστορία:  13 – 4 – 10  (χωρίς πρόσφατη προϊστορια, πιο πρόσφατη αναμέτρηση το 1995)

Αυλαία του σημερινού προγράμματος από τη Μασσαλία, εκεί όπου η γηπεδούχος Marseille υποδέχεται τη Nimes που προέρχεται από πολύ σημαντική νίκη μεσοβδόμαδα στην εξ αναβολής αναμέτρηση επί της Rennes. Οι γηπεδούχοι του Rudi Garcia προέρχονται από ένα αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών μακριά από τις νίκες και το αποψινό ματς μοιάζει ιδανική ευκαιρία για να πλησιάσουν ακόμη και την 3η θέση της ηττημένης χθες Lyon.

Έχουν ήδη πετάξει αρκετές ευκαιρίες για να έχουν την πολυτέλειας μιας ακόμη γκέλας, και οι Μασσαλοί που προσφέρονται ως φαβορί έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Εμεις μαζί τους στον απλό άσο, που μπορεί να συνδυαστεί και με γκολ για πιο υψηλές αποδόσεις.
.

Stade Malherbe Caen (19) – Angers SCO (12)     @ Stade Michel d’ Ornano, Caen 

Προϊστορία:  9 – 2 – 3  (τελευταία 10ετία:  2-2-2,  4/6 Under,  3/6 GG)

Σε οριακό σημείο οι Νορμανδοί που πλέον βλέπουν το φάσμα του (ακόμη και απευθείας) υποβιβασμού πιο κοντά από ποτέ. Μία μόνο νίκη στο Πριγκιπάτο -έστω και ως μαγική εικονα βάσει απόδοσης των δύο ομάδων- είναι το μόνο που έχουν να επιδείξουν μες το 2019, μετρώντας 9 ήττες και δύο ισοπαλίες στο Championnat στο τρέχον έτος. Η απόδοση σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα δεν προσδίδουν αισιοδοξία σε αυτό τον τερματισμό της φετινής κούρσας, ωστόσο απόψε κοντρα στην Angers θα χρειασθούν βαθμό(-ύς).

Πάντα επικίνδυνη η Angers που έχει και πολύ καλή πρόσφατη προϊστορία στο Michel d’ Ornano, όμως απόψε οι γηπεδούχοι δεν έχουν άλλα περιθώρια ήττας. Αναμένουμε να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία επιλέγοντας τη διπλή ευκαιρία -που θα μπορούσε να συνδυαστεί και με τα λίγα γκολ.
.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

AS Monaco (16) – Stade de Reims (6)     @ Stade Louis II, Monte Carlo

Προϊστορία:  11 – 7 – 5  (τελευταία 10ετία:  1-2-1,  όλα Over+GG)

Εχθρός της ομάδας του Πριγκιπάτου αποδεικνύεται ότι είναι μόνο ο φετινός της εαυτός, αφού παρά την αισιοδοξία των πρόσφατων θετικών αποτελεσμάτων μετρά μόλις μία νίκη (και τρεις ισοπαλίες) στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές το τελευταίο δίμηνο. Απόψε όμως η νίκη αποκτά το χαρακτήρα επιτακτικής ανάκης κόντρα στη Reims δεδομένου ότι η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη έχει μικρύνει επικίνδυνα. Το σημερινό παιχνίδι σαφώς και έχει πολλές δυσκολίες, μιας και οι φιλοξενούμενοι εκτός από πολύ καλή ομάδα κυνηγούν και την 5η θέση και η βαθμολογια δεν δείχνει καθόλου αποτρεπτική για μια τέτοια προοπτική.

Με πολύ πιθανό ένα αμφίσκορο αποτέλεσμα -που επιβεβαιώνεται και από την προϊστορία των δύο ομάδων- θα πάμε στον άσο πιστεύοντας ότι πλέον στα δύσκολα θα ανταπεξέλθουν οι γηπεδούχοι έχοντας ισχυρό κίνητρο αλλά και ποιότητα.
.

RC Strasbourg Alsace (9) – En Avant de Guingamp (20)     @ Stade de la Meinau, Strasbourg

Προϊστορία:  6 – 1 – 5  (8/12 Under,  8/12 NG,  9/12 2-4 Goals)

Πολύ σύντομα έχουμε την άτυπη συνέχεια του τελικού του Coupe de la Ligue, στον οποίο επικράτησαν στα πέναλτυ οι Αλσατοί και πλέον εχουν εξασφαλίσει το ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Απόψε όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά μιας και το κίνητρο είναι ξεκάθαρα στην πλευρά των φιλοξενούμενων που, εκτός από μια άτυπη ρεβάνς θα αναζητήσουν και τους βαθμούς στη δύσκολη προσπάθεια της παραμονής.

Αμφίρροπη αναμέτρηση που μπορεί να καταλήξει σε οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ισχυρή έδρα, ποιότητα ομάδας που δίκαια βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας όμως οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που καίγονται για το αποτέλεσμα. Θεωρούμε λοιπόν ότι η ουραγός Guingamp θα βρει απόψε τουλάχιστον ένα γκολ κόντρα στην Strasbourg.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

https://daios-adamos.gr/

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J32)
18:00 Olympique de Marseille – Nimes Olympique 1 (1.61) 2-1 FT
21:00 SM Caen – Angers SCO 1Χ (1.55) 0-1 FT
21:00 AS Monaco – Stade de Reims 1 (1.91) 0-0 FT
21:00 RC Strasbourg – EA Guingamp EA Guingamp Over 0.5 Goals (1.70) 3-3 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This