Επιλογή Σελίδας

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Η ΕΡΤ3, όπως κάθε χρόνο, μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση τον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος που διοργανώνεται την Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 στην Θεσσαλονίκη.

Με μία παραγωγή τρεισήμισι ωρών, από τις 9:30 έως τις 13:00, με παρουσιαστές τον Τάσο Σταμπουλή και τη Χριστίνα Καλημέρη, η ΕΡΤ3 καλύπτει κάθε έκφανση του αγωνιστικού μέρους και των παράλληλων εκδηλώσεων της μεγάλης αθλητικής γιορτής με συνεχείς απευθείας συνδέσεις στα σημαντικότερα σημεία των διαδρομών, τις αφετηρίες και τους τερματισμούς.

https://daios-adamos.gr/

Από δεκαπέντε διαφορετικά σημεία, η πολυπληθής ομάδα δημοσιογράφων και τεχνικών του σταθμού μεταφέρει τον παλμό του Μαραθωνίου, η εκκίνηση του οποίου δίνεται στην Πέλλα και ο τερματισμός του είναι στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα και σε αυτή την μετάδοση η ΕΡΤ Hybrid δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να επιλέγουν οι ίδιοι ποια πηγή εικόνας επιθυμούν να παρακολουθούν, ενώ εικόνα από πέντε διαφορετικά σημεία θα έχουν στην οθόνη τους οι χρήστες του διαδικτύου επιλέγοντας το  κανάλι της ΕΡΤ στο YouTube.  

Ο Μαραθώνιος πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ. και τον Δρόμο 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This