Επιλογή Σελίδας

Μια ακόμη βαριά ήττα γνώρισε ο καταδικασμένος Αιγινιακός, αυτή τη φορά στο “Γιάννης Παραλυκίδης” από τον δεύτερο της Football League, Πλατανιά με 0-5, για την 27 αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Πιερίας παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και περιμένει την ολοκλήρωση της σεζόν μιας και έχει εδώ και καιρό χάσει το “τραίνο” της παραμονής. Οι Αιγινιώτες για ένα ακόμη παιχνίδι προσπάθησαν κόντρα σε έναν ποιοτικότερο αντίπαλο όμως οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά λάθη και με “μαέστρο” τον κορυφαίο του γηπέδου, Νίλι (τρεις ασσίστ) έφτασαν δίκαια στην επικράτηση με γκολ των Ουές (28′), Λουκίνα (35′), Παπουτσογιαννόπουλου (63′) και Μιγκέλ (73′ και 90′).
Πλέον, ο Αιγινιακός στοχεύει ρεαλιστικά να τερματίσει στη 14η θέση, παραμένοντας πάνω από την Σπάρτη και ξεπερνώντας και τον αποβληθέντα Αήττητο, μήπως και εκμεταλλευτεί τυχόν “ζυμώσεις” και “ανακατατάξεις” όσον αφορά σε προβιβασμούς και υποβιβασμούς ομάδων, ως αποτελέσματα της αναδιάρθρωσης.

Το 0-1 έγινε στο 28′ με δυνατό σουτ του Ουές έξω από την περιοχή.
Στο 35′ από λάθος του Προσκυνητόπουλου, ο Λουκίνας από κοντά έκανε το 0-2.
Στο 63′ ο Νίλι εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπουτσογιαννόπουλος με καρφωτή κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3.
Στο 73′ ο Νίλι έβγαλε παράλληλη σέντρα από δεξιά και ο Μιγκέλ πετάχτηκε και “έγραψε” το 0-4.
Το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε στο 90′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μιγκέλ (σουτ), έπειτα από πάσα του Νίλι (η τρίτη ασσίστ του στον αγώνα).

Από πλευράς Αιγινιακού, οι καλύτερες στιγμές για το “γκολ της τιμής” σημειώθηκαν στο 78′ όταν το σουτ του Έππα έξω από τη μεγάλη περιοχή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Γκουτς και στο 80′ όταν μετά από σουτ του Σοφιάνη, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουκουλάς (Λέσβου) με βοηθούς τους Καμπερίδη (Καβάλας) και Σακκά (Θεσσαλίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός (Τζεμ Καρατζά): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Στάνιτς, Πετρούσης, Ζήσης, Βελκόσκι, Κούστα (75′ Χαρντάν), Προσκυνητόπουλος (46′ Έππας), Τσολακίδης, Βλαχομήτρος (63′ Σοφιάνης), Παπαδόπουλος.
Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Τσαμούρης (75′ Κωστίκος), Καραγκούνης (65′ Πουρζιτίδης), Ρουσσάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Λουκίνας, Μποσέτι (70′ Σμυρλάκης), Μιγκέλ, Νίλι, Κόρτσταμ.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This