Επιλογή Σελίδας

Σημαντικό πλεονέκτημα έχουν Θερμαϊκός Κορινού και Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη απέναντι στον Μύτικα Λεπτοκαρυάς και τη Δόξα 10 Μοσχοχωρίου, όσον αφορά στη “μάχη” για τα δυο “εισιτήρια” που οδηγούν στην Α’ ΕΠΣ Πιερίας τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, μαζί με τον πρωταθλητή Βατανιακό.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΣ Πιερίας (συμπληρωματική, 11-09-2018), ο Θερμαϊκός Κορινού θα υποδεχθεί τη Δόξα 10 Μοσχοχωρίου και ο Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη θα φιλοξενήσει τον Μύτικα Λεπτοκαρυάς, σε δυο παιχνίδια στα οποία στους γηπεδούχους, εκτός από τη νίκη, αρκεί και η ισοπαλία για να προβιβαστούν. Μύτικας και Δόξα θα πρέπει οπωσδήποτε να “σπάσουν” την έδρα των αντιπάλων τους και να οδηγήσουν το ζευγάρι σε δεύτερο παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο. Και εκεί, για να πάρουν την άνοδο, Λεπτοκαρύτες και Μοσχοχωρίτες χρειάζονται μόνο νίκη, καθώς η ισοπαλία βολεύει την ομάδα του Κορινού και την ομάδα του Κάτω Αγιάννη (αν η διαφορά των θέσεων 2-5 και 3-4 ήταν έως τρεις βαθμοί, θα υπήρχε παράταση και πέναλτι).

Οι αγώνες μπαράζ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή των Βαΐων, 21 Απριλίου ενώ αν χρειαστούν δεύτεροι αγώνες, η ημερομηνία θα ανακοινωθεί από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This