Επιλογή Σελίδας

Στη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Απόλλων Λιτοχώρου που έμεινε στο 0-0 με τον Καλλιθεακό Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Οι γήπεδουχοι ήθελαν μόνο τη νίκη για να μπορέσουν να παραμείνουν στην κατηγορία ενώ ο Καλλιθεακός με το “Χ” εξασφάλισε την παραμονή του, τερματίζοντας στους 31 βαθμούς, δυο περισσότερους από την επικίνδυνη ζώνη.

Μόλις στο 1′ ο Κουκουνάρας από πλάγια θέση έκανε το σουτ αλλά η τύχη “γύρισε την πλάτη” στον Απόλλωνα, με τη μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι.
Στο 75′ ο Φούφι βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, απέναντι από τον Καρασκόρδα αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κράτησε το μηδέν, και την ομάδα του στη Β’ κατηγορία,

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Ντασιόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λιτοχώρου: Λαφατζής, Γκίνας, Φούφι, Παπαδιαμαντής, Ζωγράφος, Κάκαλος, Μρούκου, Δ. Κύριλλος, Kουκουνάρας (46′ Ε. Κύριλλος), Παπαϊωάννου, Ντάγκι.
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Καρασκόρδας, Μιχαλόπουλος, Μαυρόπουλος (32΄ Τουλίκας), Λαζαρίδης, Μπαμπέτας, Αλία, Βογιατζής, Κεραμιδιώτης (78′ Τσιμόπουλος), Κυπαρίσσης (90′ Αλχαζίδης), Σπυριδωνίδης, Κυριακού.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This