Επιλογή Σελίδας

Πιερικός – Νίκη Βόλου 1-2 (72′ Αθ. Καρτσαμπάς σουτ – 14′ Κέρι πεν., 90’+ Παπαδόπουλος σουτ)

Το katerinisport.gr, η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Πιερίας σας έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε, λεπτό προς λεπτό, την εξέλιξη του αγώνα Πιερικός – Νίκη Βόλου, για την 26η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

https://daios-adamos.gr/

Ο αγώνας ξεκίνησε.

5′ Ο Παπαδήμας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έκανε τη συρτή μπαλιά προς την εστία με τον Τουλίκα να βρίσκει τη μπάλα, αυτή να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα, όμως ο Τοπουζλής την έδιωξε.

11′ Ο Τοπουζλής συγκρούστηκε με τον Θ. Παπαδόπουλο με τον διαιτητή Μπουμαρσόπουλο να υποδεικνύει το πέναλτι, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. 

14′ Ο Κέρι ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Τοπουζλή, κάνοντας το 0-1.

26′ Σουτ του Ιορδανίδη, μπλόκαρε ο Τοπουζλής

36′ Με ωραία ατομική ενέργεια ο Ντινόπουλος, μετά από πάσα του Κραγιόπουλου, ξεμαρκαρίστηκε μέσα στην περιοχή και αριστερά, όμως το συρτό σουτ του έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Νίκης Βόλου.

38′ Οι παίκτες του Πιερικού άλλαξαν ωραία τη μπάλα αλλά την τελευταία στιγμή ο Αθ. Καρτσαμπάς την τελευταία στιγμή κόπηκε από τους αμυντικούς.

45′ Ο Ματζίρης βρέθηκε στο έδαφος μετά από σύγκρουση με αντίπαλο, έχοντας υποστεί διάσειση. Αδύνατον να συνεχίσει. Δέχθηκε και την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

Τέλος α’ μέρους.

Έναρξη β’ μέρους.

46′ Βουκομάνοβιτς αντί Ματζίρη για τη Νίκη.

49′ Ο Τσιώλης έβγαλε πολύ ωραία ασσίστ στον Βουκομάνοβιτς που βρέθηκε απέναντι από τον Τοπουζλη, όμως αυτός απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

50′ Ο Χρ. Καρτσαμπάς από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Παπαδήμας έκανε το γυριστό σουτ, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.

53′ Σουτ του Σόουζα, η μπάλα έφυγε άουτ.

54′ Μετά από σέντρα του Σόουζα, ο Ντινόπουλος προσπάθησε να κάνει κοντρόλ στον αέρα, όμως ενήργησε περισσότερο σαν…αμυντικός και η μπάλα απομακρύνθηκε.

56′ Σουτ του Μπουζούκη, η μπάλα χωρίς πρόβλημα στην αγκαλιά του Κ. Παπαδόπουλου.

60′ Ο Ιορδανίδης έβγαλε πάσα στον Τσιώλη, αυτός έκανε το σουτ απο δεξιά, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.

61′ Κίτρινη για Αθ. Καρτσαμπά.

62′ Εκτέλεση φάουλ του Κέρι, η μπάλα έφυγε άουτ.

67′ Λαμπίρης αντί Σόουζα, για τον Πιερικό.

72′ Ο Λαζαρίδης βγήκε ωραία από δεξιά και έκανε συρτή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Αθ. Καρτσαμπάς με διπλή προσπάθεια προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα του Κ. Παπαδόπουλου, κάνοντας το 1-1 για τον Πιερικό.

73′ Μετά από κόρνερ του Παπαδήμα, ο Καντούτσης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

79′ Ο Δεμηρτζόγλου άλλαξε ωραία με τον Κέρι που μέσα από την περιοχή και αριστερά έκανε το σουτ, έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Πιερικού.

82′ Αντεπίθεση για τον Πιερικό με τελικό αποδέκτη τον Λαμπίρη που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, όμως ο Κ. Παπαδόπουλος μπλόκαρε.

83′ Κίτρινη κάρτα ο Χατζηδίμπας του Πιερικού.

84′ Ο Μέτσε εκτέλεσε φάουλ, ο Τοπουζλής απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και ο τερματοφύλακας του Πιερικού την απομάκρυνε με το ένα χέρι.

89′ Γιώτσας αντί Ντινόπουλου για τον Πιερικό.

90’+1′ Σέντρα σουτ του Κέρι από αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και αφνιδίασε τον Τοπουζλή, χτύπησε στο εσωτερικό του αριστερού κάθετου δοκαριού, κύλησε παράλληλα με τη γραμμή τέρματος και στρώθηκε στον Θ. Παπαδόπουλο που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-2.

Τέλος αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τοπουζλής, Αλ. Καρτσαμπάς, Τουλίκας (90’+2′ Μηλιώτης), Χατζηδίμπας, Αθ. Καρτσαμπάς, Λαζαρίδης, Ντινόπουλος (89′ Γιώτσας), Αλσίνο (67′ Λαμπίρης), Σεχολάρι, Κραγιόπουλος, Μπουζούκης (81′ Κυπαρίσσης).
Στον πάγκο: Κωστόπουλος, Κωτσιαρίδης, Λυκούργος.
Νίκη Βόλου (Ράτκο Ντόστανιτς): Κ. Παπαδόπουλος, Δεμηρτζόγλου (80′ Μέτσε), Θ. Παπαδόπουλος, Παπαδήμος, Τσεμπερίδης, Χρ. Καρτσαμπάς, Ιορδανίδης (90’+4′ Μετούσι), Καντούτσης, Τσιώλης (80′ Βουρδάκης), Κέρι, Μαντζίρης (46′ λ.τ. Βουκομάνοβιτς).
Στον πάγκο: Τασιάς, Κουτσούκης, Τσουλχάι.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Νίκζας, Στάικος (Λάρισας)

  • Αντιμέτωποι ο Αλέξανδρος και Αθανάσιος Καρτσαμπά του Πιερικού με τον αδελφό τους, Χρήστο Καρτσαμπά της Νίκης Βόλου.
  • Οι Χρ. Καρτσαμπάς, Ιορδανίδης, Τσιώλής και Κέρι έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Πιερικού, ενώ σε ομάδες της Πιερίας αγωνίστηκαν παλαιότερα και οι Δεμηρτζόγλου (Αιγινιακός, Διαγόρας Σεβαστής) και Τσουλχάι (Βατανιακός).

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This