Επιλογή Σελίδας

Με ισοπαλία στην Άμφισσα απέναντι στον τοπικό Φωκικό ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του ΑΟ Σελλάνων στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σε ένα ματς που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον οι δυο ομάδες αρκέστηκαν στο 1-1 με τον ΑΟ Σελλάνων πάντως να είναι πολύ καλύτερος και να δικαιούται τη νίκη. 
Από την αρχή η ομάδα του Προαστίου είχε ανέλαβε την πρωτοβουλία αλλά ο Φωκικός ήταν αυτός που απείλησε τουλάχιστον δυο φορές, βρίσκοντας όμως το νεαρό Ράντο που πήρε γάντια βασικού σε ετοιμότητα. 

https://daios-adamos.gr/ Ο ΑΟ Σελλάνων ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο των τελευτάιων αγώνων Βαγγέλη Πατσαρούχα. Ο επιθετικός των «κυανόλευκων» βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. 
Ο Φωκικός απάντησε γρήγορα. Στο 35΄ μετά από λάθος στο κέντρο οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση και σε τετ α τετ ισοφάρισαν σε 1-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν «μονόλογος» για τον ΑΟ Σελλάνων αλλά το γκολ της νίκης δεν ήρθε. 


Ο σκόρερ από καλή θέση δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματά του, ο Τζέκος έχασε μοναδική ευκαιρία όταν μέσα από την περιοχή πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ από το κάθετο δοκάρι, ο Δημολιός από πλάγια θέση δεν βρήκε στόχο στο σουτ που επιχείρησε ενώ ένα ακόμη καλό σουτ του Υφαντή δεν είχε κατάληξη στα δίχτυα. 
Το τελικό 1-1, όπως διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα με τον ΑΟ Σελλάνων να ισοβαθμεί στην 5η θέση με τον Αλμυρό.
Η ομάδα του Προαστίου ξεκίνησε με τους:
Ράντος, Τζάνης, Κούρκουλας, Μπούσδρας, Παπαγεωργίου, Χάδιαρης, Μπιτέλης, Υφαντής, Συράκος, Πατσαρούχας και Τζέκος

πηγή: karditsapress

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This