Επιλογή Σελίδας

Με συναρπαστική εξέλιξη στο τελευταίο μέρος της αναμέτρησης, ο Θησέας κέρδισε 3-1 τη Στυλίδα στην Αγριά κι έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία άκρως επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά γι’ αυτόν. Στο 85′ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, με τρία γκολ, σε πέντε λεπτά, απάντησε η ομάδα του Λάκη Μπακάλη που είχε τρία δοκάρια, πριν ανοίξουν το σκορ οι αντίπαλοί της!

https://daios-adamos.gr/

Η αναμέτρηση ήταν αρκετά καλή, όσον αφορά τον ρυθμό της, οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερο ποδόσφαιρο, αλλά οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά στις δύο εστίες. Δύο από αυτές που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι ήταν σημαντικότατες, με το σουτ του Κοτζαθανάση και την κεφαλιά του Τσιουρή να βρίσκουν στο δοκάρι της εστίας του πορτιέρε της Στυλίδας, Μήτσου. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θησέας πίεσε περισσότερο τον αντίπαλό της, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ κι είχε ακόμα ένα δοκάρι στο 72′, ξανά από σουτ του Κοτζαθανάση. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, όμως, η Στυλίδα κατάφερε να πάρει “κεφάλι” στο σκορ. Ο Μαντές, σε κόντρα επίθεση, βρέθηκε απέναντι από τον Κεφαλά, τον οποίο “κρέμασε” με όμορφο πλασέ για το 0-1. Η χαρά των φιλοξενούμενων, όμως, δεν κράτησε για πολύ, με τον Θησέα να “γυρνά” το ματς με εκκωφαντικό τρόπο και τρία γκολ, σε διάστημα λίγων λεπτών. Αρχικά, στο 87′ ο Διαμαντόπουλος έβαλε την κόντρα, σε προσπάθεια απομάκρυνσης της μπάλας από αμυντικούς, και χρήστηκε σκόρερ, έστω και με αυτόν τον απροσδόκητο τρόπο. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κοτζαθανάσης “σέρβιρε” με φοβερή κάθετη μπαλιά στον Βλάχο, ο οποίος σε θέση τετ-α-τετ με τον Μήτσου, “έσπασε” δίπλα του στον Τσιουρή που σε κενή εστία έκανε το 2-1, ενώ το “κερασάκι στην τούρτα” ήρθε στο 90′, με τον Φραγκογιάννη να εκμεταλλεύεται ασίστ του Πέτση, να φεύγει απέναντι από τον Μήτσου, να τον ντριπλάρει και να πλασάρει για το 3-1.

Ο Θησέας, λοιπόν, έκλεισε τη σεζόν με “τρίποντο” και πλατιά χαμόγελα, καθώς ο αγωνιστικός στόχος της παραμονής στην κατηγορία εκπληρώθηκε και με το παραπάνω. Επόμενη σημαντική συνάντηση για τον σύλλογο την ερχόμενη Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα, στο κατάστημα “Ακρογιάλι” της Αγριάς, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση, με διοικητικό-οικονομικό απολογισμό, παραίτηση του Δ.Σ. και ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών. Η διοίκηση του Θησέα καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Αγριάς να δώσει σύσσωμος το παρών.

Θησέας Αγριάς: Κεφαλάς, Νιαώτης, Δίντσης, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε (68′ Φραγκογιάννης), Γαλανόπουλος (68′ Ζάχος), Παναγιώτου (82′ Διαμαντόπουλος), Κακάλιας (47′ Πέτσης), Βλάχος, Κοτζαθανάσης, Τσιουρής

Στυλίδα: Μήτσου, Τσόντζορας (59′ Μάραμης – λ.τρ. 66′ Κοντογιώργος), Καββαδίας, Τριανταφύλλου (86′ Μπουραζάς), Τέγος, Κουσιώτης, Καμίδης, Παπαϊωάννου, Μαντές, Μπουσάι (88′ Κατσινός), Βαρύπατης

πηγή: magnesianews

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This