Επιλογή Σελίδας

Του Κώστα Κεφαλογιάννη

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ ότι πάντα σκέφτομαι το χειρότερο σενάριο. Μέχρι να εξασφαλίσει και μαθηματικά ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, από το μυαλό μου περνούν σταθερά φριχτοί τίτλοι του στιλ: «Επική κατάρρευση με Λεβαδειακό», «Πώς ο ΠΑΟΚ έχασε το άχαστο πρωτάθλημα» και τέτοια.

Ασφαλώς και δεν πιστεύω ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να συμβεί αυτό, αντιθέτως θεωρώ, με όλο το σεβασμό στην ομάδα της Βοιωτίας, ότι το ημίχρονο με τον Λεβαδειακό θα είναι κάτι σαν 2-0 και όλο το δεύτερο μέρος στην Τούμπα θα μετατραπεί σε πάρτι.

Αλλά όταν έχεις ζήσει την πάσα του Φασούλα στον Ρίκι Μπράουν και το κλάμα του Μπάνε μετά τον τελικό στην Ναντ, όταν έχεις χάσει ματς με τρίποντο από το κέντρο, του Γιάννη Γιαννόπουλου (Παγκράτι), του Γιάννη Γάκη (Σπόρτινγκ), με ανατροπή 8 πόντων σε ένα λεπτό και κρεσέντο Μυλωνά στο Περιστέρι και αφήνω στην άκρη κάτι απίθανα παιχνίδια με τον Άρη, όταν έχεις φτάσει ένα πέναλτι μακριά από το αποκλείσεις την Μπάγερν Μονάχου και τελικά μένεις εκτός, όταν τέλος πάντων η ατυχία και το «παραλίγο» αποτελούν βασικά συστατικά της ιστορίας σου, όταν με πιο απλά λόγια, ΠΑΟΚ είσαι αφού, λογικό είναι περιμένεις να δεις τον Αντρέ με την κούπα στα χέρια για να ηρεμήσεις!

Τον Αντρέ, ο οποίος μας στεναχώρησε όλους, για πρώτη φορά από τότε που ξαναγύρισε. Επί σχεδόν δυο χρόνια μας δίνει μόνο χαρές. Η αποχώρησή του από το χωράφι της Λάρισας είναι η πιο δυσάρεστη εικόνα στην φετινή, ονειρική πορεία του ΠΑΟΚ.

Και εφόσον επιβεβαιωθούν τα δυσάρεστα και ο αρχηγός μείνει για καιρό εκτός μάχης, τότε η σεζόν θα κλείσει με ξέφρενα πανηγύρια αλλά και με ένα αγκάθι να πληγώνει τη χαρά μας.

Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς εδώ που τα λέμε. ΠΑΟΚ χωρίς δράμα, δεν θα είναι ΠΑΟΚ. Θα προτιμούσα αυτό το δράμα να μην αφορούσε στην υγεία του Βιεϊρίνια , στην υγεία οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, αλλά σε κάθε περίπτωση, η ομάδα έχει μάθει τα τελευταία δυο χρόνια να ξεπερνά κάθε εμπόδιο. Θα το ξεπεράσει κι αυτό.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Ο Αντρέ λοιπόν θα το σηκώσει την Κυριακή. Εκείνος πρώτος μεταξύ ίσων.

Ένας βαθμός έμεινε. Ένα βαθμός, λίγες μέρες, ένας αιώνας…

Πηγή: Sport DNA

Pin It on Pinterest

Shares
Share This