Επιλογή Σελίδας

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Βγαίνουν τα εισιτήρια για τα ημιτελικά Champions League. Τα οποία εισιτήρια τσεκάρονται το βράδυ της Τρίτης και της Τετάρτης στο γήπεδο της Cosmote TV.

Την Τρίτη στις 22:00 Γιουβέντους – Αγιαξ (1-1 το πρώτο) περιγράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης και, την ίδια ώρα, το Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0 η Μπάρτσα στο α’ ματς) ο Πάνος Μάλαμας. Την Τετάρτη 17 Απριλίου, επίσης στις 22:00, το Πόρτο – Λίβερπουλ (2-0 οι Κόκκινοι στο πρώτο) περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και το Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ (1-0 είχαν νικήσει οι Σπερς) ο Σωτήρης Κωσταβάρας που ταξίδεψε στην Αγγλία για τον αγώνα.

https://daios-adamos.gr/

Την Πέμπτη 18 Απριλίου παίρνουν σειρά οι ρεβάνς των προημιτελικών του Europa League, όπου εν αντιθέσει με το Champions League, υπάρχει εκπομπή Λεπτό προς λεπτό στο Cosmote Sport 1HD.

Όλα τα ματς, και αυτά, στις 22:00: Νάπολι – Αρσεναλ (0-2) σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου, Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπενφίκα (2-4) σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά, Βαλένθια – Βιγιαρεάλ (3-1) σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και Τσέλσι – Σλάβια Πράγας (1-0) σε περιγραφή Δημήτρη Σπηλιόπουλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This