Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Λίγο πριν την έκτη στροφή πριν το τέλος της φετινής κούρσας και ενόψει των λαμπερών επαναληπτικών του Champions League, η Ligue 1 ανάβει τα φώτα της για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

FC Nantes (15) – Paris Saint-Germain (1)     @ Stade de la Beaujoire, Nantes

Προϊστορία:  15 – 12 – 14  (τελευταία 10ετία:  0-0-6,  3/6 Under+NG)

Οι δύο ομάδες μονομαχούν και πάλι μετά από ακριβώς δύο εβδομάδες, όταν οι Παριζιάνοι επικρατούσαν στον ημιτελικό του Coupe de France για να βρούν σε λίγο καιρό τη Rennes στον τελικό. Νίκη-πρόκριση που συνδυάστηκε με πολλά παράπονα για τη διαιτησία από τους ηττημένους, κάτι που θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο για την αποψινή μάχη.

Η πρόσφατη αυτή νίκη της ομάδας του Thomas Tuchel ήταν η τελευταία από τις 17 (!!) συνεχόμενες τα τελευταία 13 χρόνια που μετρά κόντρα στους Canaris, μια παράδοση που δύσκολα χτίζεται σε ένα πρωτάθλημα όπως το Championnat. Τα πράγματα βέβαια θα ήταν εντελώς διαφορετικά απόψε, εάν δεν είχε μεσολαβήσει η συντριβή από τη Lille την περασμένη Κυριακή που δημιούργησε ποικίλα συναισθήματα και απόψεις σε όλη την ποδοφαιρική Γαλλία και όχι μόνο.

Πολύ παρασκήνιο γύρω απ’ αυτή την αναμέτρηση αν και το γεγονός είναι ότι αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι έχουν παραπάνω από μισή 11αδα απουσίες, όλες ιδιαίτερα σημαντικές. Δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι θα κάνουν τα πάντα για εκδίκηση, η έλλειψη των πολλών ατού αλλά και η προσήλωση στην αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων μας οδηγούν στην επιλογή των έως τριών γκολ απόψε.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J28 en retard)
20:00 FC Nantes – Paris St.Germain Under 3.5 Goals (1.55) 3-2 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This