Επιλογή Σελίδας

 

Παρότι προηγήθηκε με γκολ του Ζαννάκη στο 12′, ο Αιγινιακός γνώρισε άλλη μια ήττα στο πρωτάθλημα της Football League, με 4-2 από τον Ηρόδοτο και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, δυο  αγωνιστικές πριν  το  τέλος  της σεζόν.

Οι Κρητικοί που παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική, εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ήττα των Τρικάλων και ανέβηκαν στη 12η θέση του πίνακα που μετά την αναδιάρθρωση οδηγεί στη νέα Football League. Ο Ηρόδοτος ισοφάρισε με γκολ του Ηλιάδη στο 36′, πήρε προβάδισμα με τον Γραικό στο 49′ και έφτασε στο 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νύκταρη. Ο Αιγινιακός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το μόνο που κατόρθωσε ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 74′ με τέρμα του Έππα, πριν η ομάδα της Κρήτης “σφραγίσει” τη νίκη της, κάνοντας το 4-2 με τον Γκούφα στο 79′. Έτσι, το πιερικό “συγκρότημα” παρέμεινε στους 16 βαθμούς, δυο “στροφές” πριν το τέλος.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής) με βοηθούς τους Οικονόμου (Δυτικής Αττικής) και Καραθανάση (Ανατολικής Αττικής).

https://www.facebook.com/rodi.eleftheriadou

Pin It on Pinterest

Shares
Share This