Επιλογή Σελίδας

Έχοντας πετύχει πλέον την άνοδο στην Α΄ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ, μετά από την συναρπαστική σειρά των αγώνων των ημιτελικών των play off απέναντι στον ΑΟΚ Γουμένισσας, ο κόουτς Σαραπτσής μίλησε στην επίσημη της ομάδας σχετικά με την έως τώρα επιτυχία της ομάδας και τους τελικούς που ακολουθούν:

«Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά πρέπει πρώτα από όλα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για ότι έχουν καταφέρει φέτος. Μεγάλη επιτυχία η φετινή. Ξεκινήσαμε κρατώντας τον πήχη όσο το δυνατόν χαμηλότερα με λίγα λόγια και περισσότερη δουλειά, προσπαθώντας κατά κύριο λόγο να καταφέρουμε να παίζουμε ένα μπάσκετ που να μας γεμίζει όλους και να μας ικανοποιεί.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Το φετινό μας ως τώρα αποτέλεσμα είναι μία συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε την προηγούμενη σεζόν. Έχοντας τον ίδιο κορμό με μία δύο σημαντικές προσθαφαιρέσεις, καταφέραμε να μην αλλάξουμε τόσο τον τρόπο του παιχνιδιού μας όσο την αποτελεσματικότητά του. Είχαμε στο μυαλό μας πως θα έπρεπε να προσπαθήσουμε να είμαστε μία από τις τέσσερεις ομάδες που θα έπαιζαν στα play off. Το καταφέραμε και μάλιστα με το παραπάνω τελειώνοντας στην πρώτη θέση. Έχοντας μπει στα play off με πλεονέκτημα έδρας βάλαμε έναν ακόμα στόχο πιο μεγάλο, να πάρουμε την άνοδο στην Α΄ κατηγορία. Τα καταφέραμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και έμπειρο αντίπαλο. 

Μετά από μία τέτοια επιτυχία αυτό που έμεινε για εμάς είναι πλέον να απολαύσουμε την σειρά των τελικών απέναντι στην Κούπα Κιλκίς. Είναι μία επίσης πολύ δυνατή ομάδα και το έχει αποδείξει με την φετινή της πορεία. Σκοπός μας στους τελικούς θα πρέπει πέρα από την νίκη να είναι και η ευχαρίστηση του αθλήματος και μιας ακόμη σειράς μεγάλων αγώνων, παίζοντας μπάσκετ με λιγότερα πρέπει, αφού ο μεγάλος στόχος έχει ήδη επιτευχθεί.

https://www.facebook.com/rodi.eleftheriadou

Την επιτυχία μας αυτή βέβαια την χρωστάμε και στον κόσμο μας, τους φιλάθλους μας που ειδικά στα τελευταία σημαντικά παιχνίδια μας υποστήριξαν με πάθος. Είδαμε το γήπεδό μας γεμάτο και αυτό μας έδωσε ιδιαίτερη ώθηση. Τους περιμένουμε και στους τελικούς να μας δώσουν το κάτι παραπάνω και αυτή την φορά».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This