Επιλογή Σελίδας

Οι Αετοί Βέροιας επικράτησαν με 62-38 της Αλεξάνδρειας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας Δημήτριος Βικέλας, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Α’ φάσης των Play Offs της A’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αμφίρροπο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και η ολοκλήρωσή του βρήκε τους Αετούς Βέροιας να προηγούνται με 13-11.

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι κράτησαν στα επίπεδα του πρώτου την παραγωγικότητα της Αλεξάνδρειας, ενώ ταυτόχρονα βελτιώσαν την δική τους, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν στο σκορ και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τους βρήκε μπροστά στο σκορ με 32-23.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ντάνη Τυριακίδη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με τη διαφορά να ξεπερνά τους είκοσι πόντους και στο σκορ να διαμοργώνεται σε 53-32.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο σημειώθηκαν μόλις δεκαπέντε πόντοι, με τους Αετούς Βέροιας να κατακτούν το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 62-38 και τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους σε δεκατέσσερα απογεύματα στην Αλεξάνδρεια, εκεί όπου θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου – Μητώνας.

https://www.facebook.com/rodi.eleftheriadou

Δεκάλεπτα: 13-11, 32-23, 53-32, 62-38.

ΚΣ Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 4, Χρήστου, Κασάπης 2, Παπαδόπουλος Δ. 4 (1), Γκεκόπουλος 4, Πάππου 1, Χρυσάφης 7 (1), Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Ι., Χατζηχαρίσης 15, Ιατρού 5, Ιωσηφίδης 20 (3).

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας: Μπαλιάκας, Αβραμίδης 5, Μπίσκας 9, Σιδηρόπουλος 4, Ζησιός 1, Ευθυμιόπουλος 1, Κεσίδης 1, Καρκάρας 8, Πρόιος, Καραγιάννης, Χερκελετζής 4, Παπαγερίδης 5 (1).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This