Επιλογή Σελίδας

Την ήττα με 0-1 γνώρισε από τη Κέρκυρα ο Αιγινιακός στο “Γιάννης Παραλυκίδης” στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Football League και παρέμεινε στους 16 βαθμούς. Οι Αιγινιώτες έχουν εδώ και καιρό υποβιβαστεί στη νέα Γ’ Εθνική και πλέον περιμένουν τυχόν εξελίξεις όσον αφορά στην αφαίρεση βαθμών από τον Αήττητο Σπάτων, για να τερματίσουν 14οι και να ελπίζουν σε ενδεχόμενες ανακατατάξεις το καλοκαίρι που θα βελτιώσουν τη…μοίρα της ομάδας, ενώ οι “Φαίακες”, με τη νίκη τους ανέβηκαν στην 5η θέση και εξασφάλισαν και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στη νέα Super League 2.

Το τέρμα που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Αποστολίδης στο 42′ με σουτ. 

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού, Μαλέσιος και Καπετάνος.

Πλέον για τον Αιγινιακό υπολείπεται ένα παιχνίδι, εντός έδρας με τη Σπάρτη, το οποίο όμως λογικά δε θα διεξαχθεί μιας και η ΕΠΟ ανακάλεσε τα δελτία των ποδοσφαιριστών της λακωνικής ομάδας πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου και τα δεδομένα είναι απίθανο να αλλάξουν μέχρι την Κυριακή του Θωμά οπότε είναι προγραμματισμένο το φινάλε του πρωταθλήματος.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα
3′ Ο Ζορμπάς έβγαλε ωραία μπαλιά στον Αναστασίου, αυτός από αριστερά έκανε τη σέντρα με τον Γεωργακόπουλο να πετάγεται και να πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.

8′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καπετάνου, η μπάλα πέρασε από όλους τους παίκτες του Αιγινιακού, χωρίς κανείς να μπορέσει να τη βρει.
10′ Βαθιά μπαλιά του Ιωάννου στον Σιατραβάνη, αυτός βρέθηκε τετ α τετ με τον Μαλέσιο και τον πλάσαρε, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας του Αιγινιακού, απέκρουσε σωτήρια.
24′ Το δυνατό σουτ του Σιατραβάνη μέσα από τη μεγάλη περιοχή και διαγώνια, έδιωξε σε κόρνερ ο Μαλέσιος.
42′ Ο Νίκιτς έβγαλε πάσα στον Σιατραβάνη, αυτός σέντραρ από δεξιά, ο Αποστολίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και από κοντά με σουτ άνοιξε το σκορ για την Κέρκυρα.
55′ Γύρισμα του Γιαλαμούδη για τον Πολύζο, αυτός έκανε όμως βεβιασμένο σουτ.
80′ Ο Σοφιάνης γύρισε για τον Κούστα, αυτός έκανε το δυνατό σουτ όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κουτζαβασίλη.
87′ Ωραία μπαλιά του Έππα στον Σοφιάνη, ο Κουτζαβασίλης βγήκε και απέκρουσε.

https://www.facebook.com/rodi.eleftheriadouΤον αγώνα διαιτήτευσε ο Θεοχάρης (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους Λιόντο (Ηπείρου) και Στεφουλή (Γρεβενών).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός (Τζεμ Καρατζά): Μαλέσιος, Μ. Τοπαλίδης (61′ Σοφιάνης), Καπετάνος, Έππας, Ζήσης, Βελκόσκι, Κούστα, Γιαλαμούδης (68′ Πιαστόπουλος), Τσολακίδης, Ζαννάκης (80′ Βλαχομήτρος), Πολύζος.

Κέρκυρα (Τάσος Θέος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς (90’+1′ Βλάχος), Σιατραβάνης, Αποστολίδης (80′ Κόντος), Αναστασίου, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Νίκιτς, Μίσκο (83′ Παναγιωτίδης).

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This