Επιλογή Σελίδας

Η διαφορά των 12 βαθμών ανάμεσα στην πρωτοπόρο ΑΕ Καρίτσας και τον δεύτερο της βαθμολογίας, Δία Δίου, διατηρήθηκε και στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, αφού και οι δυο ομάδες κέρδισαν, κι έτσι, βάσει της προκήρυξης, οι δυο τους, μαζί με τον τρίτο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και την τέταρτη Ακαδημία Πλαταμώνα που επίσης κέρδισαν, θα συμμετάσχουν σε αγώνες πλέι οφ με έπαθλο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Στο πλαίσιο των ημιτελικών, η ΑΕ Καρίτσας θα υποδεχθεί την Ακαδημία Πλαταμώνα και ο Δίας Δίου τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Τόσο οι Καριτσιώτες όσο και η ομάδα του Δίου έχουν πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους τους καθώς αν κερδίσουν ή αν οι αγώνες λήξουν ισόπαλοι, εξασφαλίζουν την πρόκριση στον τελικό. Σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων, θα ακολουθήσει ρεβάνς σε ουδέτερο γήπεδο με τον πρώτο και τον δεύτερο της βαθμολογίας να έχουν και πάλι το πλεονέκτημα αφού με νίκη ή ισοπαλία, προκρίνονται στον τελικό.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Στον τελικό, γηπεδούχος θα είναι η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονιή διάρκεια και ισχύουν ό,τι ακριβώς και στον ημιτελικό, δηλαδή οι φιλοξενούμενοι καλούνται να νικήσουν δυο φορές για να πάρουν αυτοί το πρωτάθλημα.

https://www.facebook.com/rodi.eleftheriadou

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ θα ανακοινωθούν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας.

Θυμηθείτε τι έγινε στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, εδώ.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This