Επιλογή Σελίδας

Δελτίο τύπου για τη νίκη της με 1-0 επί της ΑΕ Περίστασης, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, εξέδωσε η ΑΕ Καρίτσας.

Το κείμενο:

Η Α.Ε. Καρίτσας ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο, τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, κερδίζοντας με 0-1, εκτός έδρας, την αξιόμαχη ομάδα της Α.Ε. Περίστασης.

Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, η ομάδα μας δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ενώ ταυτόχρονα απειλήθηκε, με πολύ ωραίο σουτ του Κλιάνη, που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκεβρέκη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λαγδάρης στο 48ο λεπτό, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια. Στη συνέχεια, χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, με το 0-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους : Γκεβρέκη, Σαμανίδη, Λαγδάρη, Δημητρίου, Κωτσιόπουλο, Δαλαμήτρα, Δημητρουλόπουλο, Τσιώμη, Οικονόμου, Καραγκούνη και Κυπαρίσση.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Κυρτέγος, Μακράκης, Τροίρης και Κούμπουλα.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί την Α.Ε. Περίστασης για την άψογη φιλοξενία της.

https://www.facebook.com/rodi.eleftheriadou

 

Με τον τρόπο αυτό, ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πιερίας, με τελικό απολογισμό, για την ομάδα μας, 28 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Στα play-off, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει, με πλεονέκτημα έδρας, την Ακαδημία Πλαταμώνα.

Υ.Γ. Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της Α.Ε. Καρίτσας εύχονται σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία και ευτυχία.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This