Επιλογή Σελίδας

Του Θεόφιλου Ψυχογιού

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στον Πιερικό με φόντο την επόμενη σεζόν και το «αύριο» στα διοικητικά, όπως επιβεβαίωσε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου και ο αντιπρόεδρος, Πασχάλης Τσιτιρόκης.

Με μεσολαβητή του ενδιαφέροντος και κομιστή πρότασης τον Γιάννη Λαζαρίδη, στις ζυμώσεις και τις διεργασίες φέρονται να εμπλέκονται κυρίως ο Γιάννης Συμεωνίδης, παλιός παράγοντας σε Διαγόρα Σεβαστής και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που ήθελε και πιο παλιά να εμπλακεί στους Μελανόλευκους (αρχικά πριν την περσινή εμπλοκή Γιώργου Κοκαβίδη, αλλά και στην πορεία αυτής της σεζόν, σε προσπάθεια σύμπραξης με τον Σάκη Τζήμα, που δεν τελεσφόρησε).

Πρόκειται για κατερινιώτη επιχειρηματία, με γνώση του ποδοσφαίρου και διασυνδέσεις, ο οποίος έχει στηρίξει πολλές ομάδες της νομού και έχει ενεργό ρόλο ως ειδικός σύμβουλος στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Ο Συμεωνίδης βεβαίως περιστοιχίζεται από αρκετά άτομα εμπιστοσύνης τους, επιφανείς επιχειρηματίες της Κατερίνης και ορισμένους τέως παράγοντες.

https://daios-adamos.gr/

Σε αυτό το γκρουπ φαίνεται ότι πλην των Λαζαρίδη και Συμεωνίδη, μετέχει ο παλιός πρόεδρος Γιώτης Αθανασιάδης (παίζει ξανά δυνατά για την προεδρία), αλλά και οι Ανέστης Παπαδόπουλος, Γαβριήλ Κωνσταντινίδης, Ανέστης Παπαδόπουλος, ενδεχομένως και ο Αλέκος Καλτσίδης, κίνηση που σταδιακά μπορεί να εμπλουτιστεί με νέα πρόσωπα.

https://www.facebook.com/rodi.eleftheriadou

Όλα δείχνουν ότι μετά το Πάσχα αναμένονται εξελίξεις, πιθανότατα με Γενική Συνέλευση για την αλλαγή σκυτάλης, εκτός αν βρεθεί άλλη φόρμουλα (πχ με πάντρεμα διοικήσεων). Για να δούμε αν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και αυτή τη φορά προχωρήσει το φλερτ Συμεωνίδη – Πιερικού.

Πηγή: Arena

Pin It on Pinterest

Shares
Share This