Επιλογή Σελίδας

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να επαναλάβει την περσινή πορεία της έως τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ, αφού έχασε δύο φορές (27-22 στην Πορτογαλία και 30-22 στο ΟΑΚΑ) από την Μαδέιρα.

Το ξεκίνημα ήταν καλύτερο για τους Πορτογάλους μου με σερί 4-0 μετέτρεψαν το 3-3 (6’) σε 3-7 (11’) με τους Σεμέδο και Νογκέιρα να δίνουν συνέχεια λύσεις από την περιφέρεια, ενώ στο 15’ η διαφορά πήγε στο +5 (4-9).

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Σεμέδο στο 27:51 ο οποίος πάσχει από επιληψία και στην προηγούμενη ομάδα του την Μπενφίκα είχε υποστεί δύο κρίσεις.

Ο Ποργογάλος που είχε προλάβει να σημειώσει ήδη 5 γκολ, συνήλθε και καταχειροκροτήθηκε από την εξέδρα της ΑΕΚ, ενώ στην συνέχεια επέστρεψε με δική του ευθύνη στον πάγκο της ομάδας του, αλλά δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 9-13 και στο δεύτερο η διαφορά αυξήθηκε ακόμα περισσότερο στα 7 γκολ (12-19) στο 40’ και κάπου εκεί ψαλιδίστηκαν αισθητά και οι τελευταίες ελπίδες της ΑΕΚ για ανατροπή του σκορ.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Η συνέχεια του ματς ήταν διαδικαστική με την Μαδέιρα καλύτερη σε όλους τους τομείς να παίρνει την νίκη με 30-22.

Αυτό που έκανε τρομερή εντύπωση και θα μείνει είναι η στάση των οπαδών της ΑΕΚ, των αθλητών της Μαδέιρα και του τεχνικού επιτελείου που αλληλοχειροκροτήθηκαν, δείχνοντας το μεγαλείο του αθλητικού πολιτισμού!

Διαιτητές: Μπούτζακ – Ζαχράντικ (Σλοβακία).
Παρατηρητής: Μιχιταριάν (Αρμενία).

Δίλεπτα: 4-5.
Πέναλτι: 3/5-5/5.

ΑΕΚ (Γραμματικός): Ζαμπούνης, Νικολαϊδης, Ροζαβόλγκι, Συγγάρης, Μπάλαζ 6, Ραντούλοβιτς, Αλβανός, Μπάγιος, Γιάκομπσεν 4, Παπαδιονυσίου, Δομπρής 2, Μυλωνάς, Αργυρού, Παλεβίτσιους 7, Βραζάλιτσα 3, Μπαλάσκας.

Μαδέιρα (Φιντάλγκο): Σίλβα, Λίμα, Σοάρες 2, Μάρτινς 1, Ριμπέιρο 3, Σάντος 5, Καρβάλιο, Λαντιμ, Νογκέιρα 7, Σόουζα 4, Μιράντα 1, Σεμέδο 5, Πενέδα 1, Καπντεβίλ, Περέιρα 1.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This