Επιλογή Σελίδας

Δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης στο εναρκτήριο παιχνίδι των Play-off ανόδου της Α’ ΕΠΣ Πιερίας, η τυπικά γηπεδούχος ΑΕ Καρίτσας επικράτησε στο … ρελαντί με 3-0 κόντρα στην Ακαδημία Πλαταμώνα στο γήπεδο του Βατάν και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της (Δίας Δίου ή Εθνικός Νέου Κεραμιδίου) στο ματς-τελικός που θα βγάλει το εισιτήριο ανόδου για τη Γ’ εθνική κατηγορία! Οι παίκτες του Αλέξανδρου Κούρτογλου βρήκαν αντίσταση μόνο για ένα ημίωρο από τους αντιπάλους τους ώσπου να ανοίξει το σκορ ο Μακράκης και κατόπιν ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στην αναμέτρηση δίχως να κινδυνεύσουν καθόλου. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Νότιας Πιερίας ήταν κατώτερη των προσδοκιών για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, παραδόθηκε μοιραία στην ανωτερότητα των “κιτρινόμαυρων” και πλέον ξεκινά τα σχέδιά της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στο 13′ η ομάδα της Καρίτσας απείλησε για πρώτη φορά στη συνάντηση όταν ο Κυρτέγος έβγαλε τη σέντρα από την αριστερή πλευρά και ο εντελώς αφύλαχτος Κυπαρίσσης στην μεγάλη περιοχή, έπιασε την κεφαλιά την οποία εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Γαλάνης!

Στο 23′ η Ακαδημία έφτασε κοντά στο να προηγηθεί στο ματς, καθώς έπειτα από κακή απομάκρυνση των αμυντικών της Καρίτσας, η μπάλα στρώθηκε στο πόδι του Χατζηλαδά ο οποίος με δεξί σουτ στην κίνηση την έστειλε ελάχιστα εκτός εστίας!

Στο 32′ οι “κιτρινόμαυροι” θα καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ στο παιχνίδι με έναν άκρως ανέλπιστο τρόπο… Ο Σιαμάγκας επιχείρησε να δώσει τη μπάλα με πάσα προς τον τερμαματοφύλακά του, χωρίς όμως να δει τον Μακράκη που μπήκε … σφήνα στη φάση και βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Γαλάνη νικώντας τον με προσποίηση και δεξί πλασέ για το 1-0!

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο σκόρερ της ΑΕ Καρίτσας, με εξαιρετική σέντρα από τη δεξιά πτέρυγα βρήκε τον Κυπαρίσση μέσα στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του σέντερ φορ των τυπικά γηπεδούχων πέρασε άουτ!

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕ Καρίτσας που κυριαρχούσε στο τερέν, προσπαθούσε να βρει και ένα δεύτερο τέρμα για να απλοποιήσει τα πράγματα και στο 66ο λεπτό το κατάφερε! Ο Κυρτέγος πάτησε στην περιοχή από την δεξιά πλευρά και “έσπασε” ιδανικά τη μπάλα στον Κυπαρίσση ο οποίος με υποδειγματικό δεξί πλασέ την έστειλε στη γωνιά του Γαλάνη σημειώνοντας το 2-0!

Στο 77′ η κυπελλούχος Πιερίας κατάφερε να κλειδώσει και οριστικά τη νίκη-πρόκριση, όταν και πάλι ο αρχηγός της έγινε δημιουργός, στρώνοντας τη μπάλα στον Δημητρουλόπουλο ο οποίος χωρίς πίεση εκτός περιοχής, εξαπέλυσε ένα δυνατό δεξί σουτ που κατέληξε στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενουμένων για το τελικό 3-0!

https://www.facebook.com/rodi.eleftheriadou

Διαιτητική τετράδα: Αν.Ασλανίδης, Μηνούδης, Β.Τσικλητάρη και 4ος Διακουμάκος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ Καρίτσας (Κούρτογλου): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Λαγδάρης (65′ Σαμανίδης), Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τροίρης, Δημητρουλόπουλος, Οικονόμου (69′ Τσιώμης), Κυπαρίσσης (74′ Δαλαμήτρας), Κυρτέγος (80′ Μητράκας), Μακράκης.

karitsa omadiki

Ακαδημία Πλαταμώνα (Μιχωλός) : Ι.Γαλάνης, Σταικούρας, Αρζάνας, Μιχωλός, Σιαμάγκας, Παυλίδης, Χατζηλαδάς, Δ.Κατέλας, Ν.Κατέλας, Τρικαλόπουλος, Α.Γαλάνης (62′ Σιώκας).

platamonas omadiki

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This