Επιλογή Σελίδας

Στον τελικό των πλέι οφ της Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας προκρίθηκε ο Δίας Δίου, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης, το απόγευμα της Κυριακής, στο γήπεδο του Δίου. 

Οι παίκτες του Τάσου Ιωαννίδη είχαν την υπεροχή και με δυο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, “σφράγισαν” το “εισιτήριο” για τον τελικό (ο Δίας θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την πρωτοπόρο της κανονικής διάρκειας, ΑΕ Καρίτσας). Μάλιστα, η ομάδα του Δίου είχε και δυο δοκάρια.

Στο 12′ ο Καλαμπάκας επιχείρησε το πλασέ, όμως η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Στο 30′ ο Καραμανώλας βγήκε τετ α τετ με τον Ίτσιο αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ, σε μια πολύ καλή στιγμή για την ομάδα του Εθνικού.
Στο 39′ ο Τσουρέκας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Δία.
Στο 55′ ο Καλουσίδης έκανε το 2-0.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii
Στο 65′ ο Μανίκας έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιλεγκερίδη.
Στο 70′ ο Α. Παναγιωτίδης έκανε τη σέντρα, ο Καλαμπάκας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι, στη συνέχεια ο Παπαστεργίου πήρε το ριμπάουντ και έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Βρούζο και Θεοδώρου ενώ τέταρτος διαιτητής ήταν ο Νίκολιτς.

https://daios-adamos.gr/

 

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου: Ίτσιος, Λαζαρίδης, Ευαγγελόπουλος, Γ. Παναγιωτίδης, Παπαστεργίου (88′ Καραμήτρος), Φωτίου, Καλαμπάκας, Τσουρέκας (86′ Νάκας), Καλουσίδης (81′ Γιαπιτζής), Α. Παναγιωτίδης, Μανίκας.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Τσιλεγκερίδης, Τσιτλακίδης, Τουλκερίδης, Παππάς, Νταντίνης, Καλαϊτζίδης (74′ Παπαδόπουλος), Μητράκας (76′ Αδαμόπουλος), Νταμπαλάκης (81′ Κωστόπουλος), Καραμανώλας, Παρδάλης, Μπέης (63′ Σταλίκας).

https://www.facebook.com/rodi.eleftheriadou

Pin It on Pinterest

Shares
Share This