Επιλογή Σελίδας

O Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα του στη Μαδρίτη και πανηγύρισε την 5η διαδοχική νίκη του, για να προκριθεί στους “16” καλύτερους του Mutua Madrid Open.

Με φόρα μπήκε στο Masters της Μαδρίτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που πριν λίγες μέρες κατέκτησε το Estoril Open, για να κερδίσει σήμερα τον Adrian Mannarino με 6-2, 7-5 και να πάρει την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Mutua Madrid Open.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Ο καλύτερος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, πραγματοποίησε ένα καλό παιχνίδι, το οποίο ολοκλήρωσε με 21 winners και 22 αβίαστα λάθη. Στα 22 λάθη σταμάτησε και ο Γάλλος, ο οποίος όμως είχε 11 winners.

Από τη γραμμή του σερβίς ο 20χρονος πρωταθλητής μας είχε 6 άσους, 23/29 κερδισμένους πόντους στις πρώτες εκτελέσεις και 15/23 στις δεύτερες, σώζοντας τα 3 από τα 4 break point που αντιμετώπισε.

  • https://daios-adamos.gr/

Το μοναδικό break που υπέστη ήταν στο 1ο game του αγώνα, με τον Mannarino να παίρνει γρήγορο προβάδισμα με 1-0. Αμέσως απάντησε ο Στέφανος, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 και επέστρεψε από το 0-40 στο επόμενο game, για να πάρει το πρώτο του προβάδισμα στο παιχνίδι. Αργότερα έκανε 2 ακόμα break ο “Στεφ”, στο 6ο (4-2) και στο 8ο game (6-2), για να κερδίσει μέσα σε 35 λεπτά το 1ο σετ.

Το 2ο σετ ήταν πιο κλειστό, με τον Mannarino να στέκεται καλύτερα στο ματς. Ο Στέφανος δημιούργησε το πρώτο break point του σετ στο 4ο game, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε και ο Mannarino ισοφάρισε σε 2-2.

Από τότε οι δυο παίκτες έκλειναν γρήγορα τα service games τους, μέχρι να οδηγηθούμε στο 12ο game, όπου ο Στέφανος βρήκε νέα ευκαιρία να απειλήσει και δημιούργησε break point και ταυτόχρονα match point. Το κέρδισε χάρη σε λάθος του Mannarino με το backhand και ολοκλήρωσε την αποστολή του, σε 1 ώρα και 18 λεπτά παιχνιδιού.

Με την 5η διαδοχική του νίκη στο χώμα, ο Στέφανος προκρίθηκε για πρώτη φορά στους “16” της Μαδρίτης, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Fernando Verdasco και Karen Khachanov.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This