Επιλογή Σελίδας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον περσινό πρωταθλητή της Μαδρίτης, Alexander Zverev, για να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Mutua Madrid Open!

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 7-5, 3-6, 6-2 του υπερασπιστή του τίτλου στη Μαδρίτη, Zverev και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Mutua Madrid Open.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Θα είναι η 2η παρουσία του Στέφανου σε ημιτελικό Masters διοργάνωσης, μετά από το Rogers Cup στο Τορόντο το 2018, όπου ήταν φιναλίστ.

Επίσης αυτή ήταν η 2η διαδοχική νίκη που πέτυχε ενάντια στον Zverev, η 7η διαδοχική νίκη του στο tour και η 26η νίκη του συνολικά στο 2019, έχοντας πια περισσότερες από κάθε άλλον, αφού ξεπέρασε και τον Daniil Medvedev.

https://daios-adamos.gr/

Ο Στέφανος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 23 winners και 27 αβίαστα λάθη. 29 winners και 29 λάθη είχε ο Γερμανός.

Mετά από ένα γεμάτο και πολύ κλειστό 1ο σετ, ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κάνει το πρώτο break στο 11ο game (6-5) και το κατέκτησε με 7-5. Στο 2ο σετ ήταν η σειρά του Zverev να κάνει το μοναδικό break και να προηγηθεί με 5-3, για να σερβίρει επιτυχώς για το 6-3.

Τα πάντα κρίθηκαν στο 3ο σετ, στο οποίο ο Στέφανος ήρθε πρώτος αντιμέτωπος με break point. Χρειάστηκε μάλιστα να σώσει 3 ευκαιρίες του “Sascha” για να υπερασπιστεί το σερβίς του και να κάνει το 2-1 στο 3ο game.

Στο αμέσως επόμενο game έκανε και το break o “Στεφ”, για να “ξεφύγει” 4-1. Έφτασε στο 5-2 χάρη στο σερβίς του ο πρωταθλητής μας και με ένα ακόμα break ολοκλήρωσε το νέο του θρίαμβο για το 6-2 στο 8ο game, έπειτα από 2 ώρες και 10 λεπτά στο court.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This