Επιλογή Σελίδας

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε την Andrea Petkovic με 2-0 σετ, έκανε το 2/2 στη Ρώμη και εξασφάλισε την πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό του Internazionali BNL d’ Italia.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία έχασε για μια θέση την απευθείας είσοδό της στο κυρίως ταμπλό της Premier 5 διοργάνωσης της Ρώμης, πέρασε “αλώβητη” από το δυνατό προκριματικό ταμπλό του τουρνουά και χωρίς να χάσει σετ έκανε το 2 στα 2.

Μετά τη Vera Zvonareva, απέκλεισε και την Andrea Petkovic, με 6-2, 7-5, σε έναν αγώνα που άργησε αρκετές ώρες να ξεκινήσει, εξαιτίας της βροχής.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Το 1ο σετ ξεκίνησε ιδανικά πάντως για τη Μαρία, που προηγήθηκε με 3-0 και με 5-1. Στο 2ο σετ Χρειάστηκε να σβήσει 2 break point για να κρατήσει το σερβίς της στο 3ο game και να περάσει μπροστά με 2-1.

Χρειάστηκε να περιμένουμε μέχρι το 10ο game για το επόμενο break point, το οποίο ήταν και match point. H Petkovic το έσβησε και κράτησε το σερβίς της για το 5-5. Στο 12ο game η Σάκκαρη δημιούργησε κι άλλο match point και αυτή τη φορά το εκμεταλλεύτηκε για να κάνει το 7-5, έπειτα από 1 ώρα και 45 λεπτά συνολικού αγώνα.

Στον 1ο γύρo του Internazionali BNL d’ Italia, η Σάκκαρη έχει πιθανές αντίπαλες τις Aryna Sabalenka, Serena Williams, Daria Kasatkina, Madison Keys, Ajla Tomljanovic, Anett Kontaveit, Caroline Garcia, Anastasija Pavlyuchenkova και Elisabetta Cocciaretto.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This