Επιλογή Σελίδας

Με τον άνεμο να έχει χαλάσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας της κατηγορίας 470 στο Σαν Ρέμο, μετά από έξι ιστιοδρομίες μόλις θα κριθούν τα μετάλλια.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο Σαν Ρέμο δε βοήθησαν καθόλου τους ιστιοπλόους της κλάσης 470 που θα αναγκαστούν να αγωνιστούν για τα μετάλλια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έχοντας κάνει μόνο έξι ιστιοδρομίες.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Έστω και έτσι, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής θα επιδιώξουν να βρεθούν ακόμα και στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Το ελληνικό δίδυμο θα αγωνιστεί αύριο το πρωί στην κούρσα των μεταλλίων έχοντας 21 βαθμούς ποινής και ευρισκόμενο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι Σουηδοί Ντάλμπεργκ – Μπέργκστρομ προηγούνται έχοντας 13 και ακολουθούν οι Ισπανοί Ξάμαρ – Ροντρίγκεζ με 19. Από κοντά στην 4η θέση οι Αυστρικοί Μπάργκερ – Μαρ με 24, οι Γερμανοί Ντις – Αούτενριαθ με 29, οι Σουηδοί Φοκ – Ντακάμαρ που μαζί με τα αδέλφια Τσινάρ από την Τουρκία έχουν από 30 βαθμούς και τα γαλλικά πληρώματα Πεπονέ – Μιόν και Μασέτι – Νταντές με 31 και 32 αντίστοιχα.

Στις γυναίκες, υπήρξε ατυχία με τη Μαρία Μπόζη να τραυματίζεται στο πόδι, ωστόσο μαζί με την Ραφαηλίνα Κλωναρίδου θα συμμετάσχουν στην κούρσα των μεταλλίων και θα προσπαθήσουν να έχουν καλύτερο πλασάρισμα από την 9η θέση που βρίσκονται.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This