Επιλογή Σελίδας

Ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟ Αριδαίας, μέσα από την οποία συγχαίρει όλους τους συντελεστές, τόσο της δικής του επιτυχίας και της κατάκτησης του πρωταθλήματος, όσο και τη διοργανώτρια ΕΚΑΣΚΕΜ, καθώς και τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που συμμετείχαν στο Final Four του Παιδικού Πρωταθλήματος της Ένωσης, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας Δημήτριος Βικέλας.

Η ανακοίνωση:

“Η οικογένεια του ΦΟ Αριδαίας ζει ιστορικές στιγμές, καθώς η παιδική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου κατέκτησε το Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και θα αγωνιστεί από 19-23 Ιουνίου στη δεύτερη φάση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, διεκδικώντας με άλλες πέντε πρωταθλήτριες ομάδες της Μακεδονίας, της Θράκης και της Βορειοδυτικής Ελλάδας, ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων!

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Τον τίτλο του Πρωταθλητή κατέκτησε η ομάδα μας επάξια, έπειτα από δύο συγκλονιστικά παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου στο Final Four της ΕΚΑΣΚΕΜ στην Βέροια. Το Σάββατο 11 Μαΐου στον ημιτελικό κέρδισε με 58-56 τον Άθλο Αλεξάνδρειας και την Κυριακή 12 Μαΐου στον τελικό με αντίπαλο τον Βατανιακό πήρε τη νίκη με 62-59, σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει μέχρι και δεκατέσσερις πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, πραγματοποιώντας έτσι μια απίστευτη ανατροπή!

Ο ΦΟ Αριδαίας συγχαίρει τους αθλητές του παιδικού τμήματος μπάσκετ που με κόπο και θυσίες έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, έφεραν το κύπελο στην πόλη μας και έκαναν περήφανη όλη την Αλμωπία! Τους ευχαριστούμε για τις ονειρικές στιγμές που μας προσέφεραν και τους ευχόμαστε υγεία για να συνεχίσουν με επιτυχίες στην επόμενη φάση. Επίσης, συγχαίρουμε τον προπονητή τους, κ. Γιώργο Χασάπη, που μεθοδικά και με πλάνο τριετίας ανέλαβε να καθοδηγήσει την ομάδα, καθώς και το συνεργάτη του κ. Γιάννη Αναστασιάδη. Ακόμα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών, για την εμπιστοσύνη και τη συμπαράσταση κατά τη διάρκεια της χρονιάς και πιστεύουμε πως τους ανήκει ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της επιτυχίας.

https://www.facebook.com/rodi.eleftheriadou

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και οι υπόλοιπες ομάδες του φάιναλ φορ, τον Βατανιακό, τον Άθλο Αλεξάνδρειας και τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, τόσο για το ήθος όσο και για την αγωνιστική ποιότητα των ομάδων τους, που βοήθησαν να παρακολουθήσουμε τέσσερα θεαματικά παιχνίδια.

Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε την ΕΚΑΣΚΕΜ για την άρτια διοργάνωση, καθώς και τους διαιτητές του Final Four, κ.κ. Μητώνα Γεώργιο, Καραμανλή Γεώργιο, Παπαγεωργίου Κύρο, Εκίζογλου Κωνσταντίνο, Μποΐτση Κωνσταντίνο και Χατζηκώστα Αντώνη, που ανταποκρίθηκαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στις απαιτήσεις των αγώνων.

Ευχόμαστε αυτή η επιτυχία να είναι μόνο η αρχή και η εξαιρετική δουλειά των προπονητών μας σε όλα τα τμήματα να συνεχίσει να αποδίδει καρπούς.

Με τιμή,
Το ΔΣ του ΦΟ. Αριδαίας”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This