Επιλογή Σελίδας

Του Θεόφιλου Ψυχογιού

Παρελθόν για τον Πιερικό αποτελούν οι νεαροί Κατερινιώτες μέσοι, Μανώλης Κραγιόπουλος και Σάκης Καρτσαμπάς, που βοήθησαν σημαντικά φέτος στην πορεία σωτηρίας.

Ο πρώτος είναι 21χρονος μέσος (παίζει οκτάρι, δεκάρι, αλλά και στις δυο πλευρές του κέντρου), με θητεία και στην Κ20 ΠΑΟΚ, ενώ ο Καρτσαμπάς είναι 22χρονος χαφ (αγωνίζεται αμυντικό χαφ και οκτάρι), που αναδείχτηκε από τα σπλάχνα της ομάδας.

Αμφότεροι πολυσύνθετοι, ταλαντούχοι και με ενεργό ρόλο στην ιστορική ομάδα της Πιερίας και μάλιστα δείχνουν να απασχολούν ζεστά τον Πανιώνιο.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Έτσι, δείχνει αρκετά πιθανό να κάνουν το άλμα για την Super League (ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την Κατερίνη τους θέλουν κοντά στους Νεοσμυρνιώτες), αφού και η αθηναϊκή ομάδα έχει θέμα με την αδειοδότηση και εμπιστεύεται νεαρούς Έλληνες (πήρε τον Κιάκο από τα Μετέωρα και φημολογείται οτι κλείνει τον Δούμτσο της Δόξας Δράμας και τον Λυμπεράκη της Καβάλας).

https://www.facebook.com/rodi.eleftheriadou

Το επόμενο διάστημα αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις για τους Μελανόλευκους, ανοιχτό είναι το θέμα του προπονητή Νίκου Θεοδοσιάδη (εκτιμάται ότι άμεσα θα δεχτεί κρούσεις εκτός νομού), ενώ άπαντες περιμένουν τις διεργασίες της κρίσιμης αυριανής γενικής συνέλευσης στην Εκάβη, στις 19:00, ευελπιστώντας να βρεθεί σύντομα η καλύτερη δυνατή λύση διοικητικά και οικονομικά για τη νέα χρονιά.

Πηγή: Arena

Pin It on Pinterest

Shares
Share This