Επιλογή Σελίδας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφερε εις πέρας την πρώτη του αποστολή για σήμερα, κερδίζοντας τον Jannik Sinner με 2-0 σετ. Σε λίγες ώρες θα επιστρέψει στο Foro Italico, για να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia.

Έχοντας απέναντί του έναν ταλαντούχο και ενθουσιώδη αντίπαλο που δεν είχε τίποτα να χάσει, ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρησιμοποίησε την κλάση και την εμπειρία του για να πάρει μια “καθαρή” νίκη με 6-3, 6-2 και να προκριθεί στον 3ο γύρο του Internazionali BNL d’ Italia.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Ήταν η πρώτη από τις δυο νίκες που χρειάζεται ο Στέφανος να πετύχει σήμερα, ώστε να συμμετέχει στους προημιτελικούς της Παρασκευής. Σε λίγες ώρες, περίπου στις 22:00 με 23:00 ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα του Fabio Fognini με τον Radu Albot.

Ξεκινώντας τον αγώνα με πολύ επιθετικό τένις, ο 17χρονος μόλις Sinner δημιούργησε δυο break point στο πρώτο game, o “Στεφ” όμως τα έσβησε και κράτησε το σερβίς του. Στη συνέχεια έκανε και break o 20χρονος πρωταθλητής μας, για να προηγηθεί με 3-0.

https://daios-adamos.gr/

Ο Ιταλός έφηβος συνέχισε να βγάζει πολύ επιθετικά χτυπήματα και να πιέζει τον Στέφανο, με αποτέλεσμα να επιβραβευτεί τελικά με το break και να φέρει τον αγώνα στα ίσα, στο 3-3.

Ο Στέφανος ωστόσο δεν άργησε να αποκαταστήσει την τάξη και κέρδισε τα 5 επόμενα games, για να κατακτήσει το 1ο σετ με 6-3 και να προηγηθεί με 2-0 στο 2ο σετ. Κέρδισε επίσης τα 9 από τα 11 τελευταία games του αγώνα, καθώς έκανε και δεύτερο break στο 2ο σετ, το οποίο κατέκτησε με 6-2.

Πηγή: Tennis News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This