Επιλογή Σελίδας

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Την τελευταία ημέρα του ανοικτού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος φιν θα κριθεί η πρόκριση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τον Γιάννη Μιτάκη να βρίσκεται κοντά στο στόχο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, πλεούμενο, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

 Σήμερα Παρασκευή οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στους διοργανωτές να βγάλουν ιστιοδρομία και μετά την 8η κούρσα που έγινε χθες αργά το απόγευμα η Ελλάδα είναι 5η στον σχετικό πίνακα. Η πρώτη Νορβηγία και η δεύτερη Βραζιλία με 102 και 103 βαθμούς αντίστοιχα μπήκαν στην πρώτη 10άδα, άρα εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Τόκιο. Έτσι, μένουν 2 ακόμα θέσεις.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Αυτή τη στιγμή 3η χώρα είναι η Ελβετία με 112 βαθμούς, 4η οι ΗΠΑ με 120 και μετά η Ελλάδα με 122. Αύριο, λοιπόν, στις 11 το πρωί θα γίνει η μητέρα των μαχών, με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι θα διεξαχθεί η  ιστιοδρομία. Ελπίδες έχουν ακόμα η Αυστραλία, η Ισπανία και η Ρωσία που έρχονται από πίσω. Πρώτα θα τρέξουν οι ιστιοπλόοι από την 11η θέση και κάτω και μετά θα γίνει ο medal race.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Στη γενική βαθμολογία των 84 σκαφών ο Μιτάκης είναι 13ος .Τα πλασαρίσματά του είναι 25, 27, 14, 1, 10, 52, 14, 31. 

https://daios-adamos.gr/

Προηγείται ο Βρετανός Σκοτ με 28 βαθμούς και ακολουθούν ο Ούγγρος Μπέρετς με 43 βαθμούς και ο Νεοζηλανδός Μαλόνι με 50 βαθμούς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This