Επιλογή Σελίδας

Buongiorno a tutti!!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις σημερινές αναμετρήσεις:

Chievo Verona – Sampdoria
Stadio Marcantonio Bentegodi
H Chievo δεν παρουσιάζει συνέπεια στο σκοράρισμα, μάλιστα δεν έχει σκοράρει σε 5 από τα 8 τελευταία ματς της και στο πρωτάθλημα σε 36 ματς έχει σημειώσει μόλις 25 τέρματα. Επιπλέον, μαθηματικά έχει υποβιβαστεί μεν, αλλά έδειχνε να έχει καταθέσει τα όπλα καιρό πριν. Να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 3,10.

Empoli – Torino
Stadio Carlo Castellani
Η Torino διανύει καλύτερη περίοδο από την Empoli κάτι που φαίνεται και από τη βαθμολογική τους διαφορά. Επιπλέον, η Empoli θέλει να προσπαθήσει να παραμείνει στην κατηγορία, ωστόσο ούτε η Torino είναι αδιάφορη, καθώς θέλει να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη. Νίκη της Torino σε απόδοση 2,74.

Parma – Fiorentina
Stadio Ennio Tardini
Στα 4 τελευταία ματς της Parma έχει σκοράρει τόσο η Parma, όσο και η αντίπαλές της. H Fiorentina, που δεν επιδεικνύει συνέπεια στο σκοράρισμα στα τελευταία ματς, θα επιδιώξει το γκολ καθώς βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μη έχοντας εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή στην κατηγορία. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,65.

Milan – Frosinone
Stadio Giuseppe Meazza
Η Milan έχει να αντιμετωπίσει μία πιο αδύναμη και αδιάφορη βαθμολογικά αντίπαλο όπως η Frosinone που έχει υποβιβαστεί μαθηματικά και δέχεται γκολ με ευκολία. Σε 2 από τα 3 μεταξύ τους ματς έχουν σημειωθεί 6 τέρματα. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,50.

Juventus – Atalanta
Allianz Stadium
Η Atalanta διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο φετινό πρωτάθλημα με 73 γκολ σε 36 ματς και ακολουθεί η Juventus με 69. Ωστόσο, στα 12 τελευταία ματς της Juventus έχουν σημειωθεί το πολύ 3 τέρματα και το ίδιο ισχύει για 9 από τα 12 ματς της Atalanta, η οποία θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για τη συμμετοχή της στο Champions League κι έτσι θα είναι προσεκτική απέναντι στη Juventus. Να σημειωθούν λιγότερα από 3,5 τέρματα σε απόδοση 1,50.

Napoli – Inter
Stadio San Paolo
Πρόκειται για δύο ομάδες αρκετά δυνατές όσον αφορά την επίθεση, οι οποίες είναι και αρκετά συνεπείς στο σκοράρισμα. Επιπλέον, η Inter έχει ένα λόγο παραπάνω να επιδιώξει το γκολ, καθώς θέλει να παραμείνει στην τρίτη θέση και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,60.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (37a giornata)
13:30 Chievo – Sampdoria No Goal (3,10) 0-0 FT
16:00 Empoli – Torino 2 (2,74) 4-1 FT
16:00 Parma – Fiorentina Goal/Goal (1,65) 1-0 FT
19:00 Milan – Frosinone Over 2,5 Goals (1,50) 2-0 FT
21:30 Juventus – Atalanta Under 3,5 Goals (1,50) 1-1 FT
21:30 Napoli – Inter Goal/Goal (1,60) 4-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This