Επιλογή Σελίδας

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Η εμβληματική φιγούρα του Δικεφάλου του Βορρά, Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρεθεί στο στούντιο της Cosmote TV και την εκπομπή Pick ‘N’ Roll (Τρίτη 21/5, στις 20:00, Cosmote Sport 4HD), όπου θα δώσει στον Βασίλη Σκουντή την τελευταία του συνέντευξη από το πόστο του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο πρόγραμμα της εκπομπής ξεχωρίζει επίσης, η συνέντευξη του επόμενου μεγάλου αστεριού της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντένι Αβντίγια. Ο 18χρονος άσος εξηγεί στον Ρήγα Δάρδαλη τα μαθήματα που παίρνει από τον προπονητή του, Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά και από τον πατέρα του Ζούφερ, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα την δεκαετία του 1980 με τον Ερυθρό Αστέρα.

Νικόλαος Ντούλας - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Επίσης, οι τηλεθεατές θα δουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Παναγιώτη Φασούλα να μοιράζονται με τον Άρη Μπάρκα ιστορίες για τους Αλέκο και Γιάννη Σπανουδάκη, οι οποίοι τιμήθηκαν στο πλαίσιο φιλανθρωπικού αγώνα ανάμεσα στους βετεράνους του Ολυμπιακού και του Ιωνικού Νικαίας.

Τέλος, στο Pick ‘N’ Roll θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις από τα πλέι οφ του ΝΒΑ, στα οποία οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο χρειάζονται δύο νίκες απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, για να προκριθούν στους τελικούς του ΝΒΑ, για πρώτη φορά από το 1974.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This