Επιλογή Σελίδας

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας έδωσε το «παρών» στην πρώτη γιορτή αλληλεγγύης που έγινε στην Κατερίνη και μίλησε στο gazzetta.gr για τον φιλικό αγώνα που έγινε, καθώς και για την επόμενη χρονιά της ΑΕΚ.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης είναι από την Κατερίνη και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πιερικό. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην ανταποκριθεί στο κάλεσμα για την πρώτη γιορτή αλληλεγγύης που έγινε στην πόλη του, στην οποία έπαιξαν ποδοσφαιριστές από την Πιερία, απέναντι σε ομάδα με παίκτες από την Σούπερ Λιγκ. Όλα τα έσοδα του φιλικού θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ιδρύματος Βενιαμίν, για το ειδικό σχολείο της Κατερίνης, καθώς και για την αποκατάσταση ενός παιδιού που έμεινε σε αμαξίδιο μετά από σοβαρό τροχαίο. 

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και ο Παναγιώτης Τσιντώτας δήλωσε μετά το τέλος του ματς στο gazzetta.gr:«Είναι κάτι πάρα πολύ ευχάριστο αυτό που έγινε και σίγουρα θα είναι πιο ευχάριστο, αν συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που σκέφτηκαν να το διοργανώσουν, καθώς και σε όλους συμμετείχαν». Στο φιλικό ήρθαν παίκτες από πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ, κάποιοι από μακρυά χωρίς να λογαριάσουν χιλιόμετρα. «Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό αυτό που έκαναν τα παιδιά και μακάρι να είμαστε γεροί για να είμαστε εδώ και του χρόνου, να κάνουμε κάτι αντίστοιχο. Με τα παιδιά γνωριζόμαστε, είμαστε όλοι φίλοι και από τη στιγμή που είμαστε σε περίοδο διακοπών ήταν πιο έυκολο για όλους να διοργανωθεί. Μαζευτήκαμε, δώσαμε ένα όμορφο παιχνίδι και βοηθήσαμε το ίδρυμα και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και ευχάριστο».

Όσον αφορά την ΑΕΚ και την επόμενη χρονιά, είπε: «Σίγουρα ήταν μια δύσκολη χρονιά, από εκεί και πέρα όσον αφορά την επόμενη πρέπει να δουλέψουμε και να μην ξανακάνουμε τα λάθη που έγιναν τη σεζόν που μας πέρασε. Θεωρώ ότι αν δουλέψουμε, είμαστε συγκεντρωμένοι και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα».

πηγή: gazzetta.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This