Επιλογή Σελίδας

Η οργανωτική επιτροπή του Olympus Marathon 2019 σε συνεργασία με το εξειδικευμένο κατάστημα δρομικών ειδών Runner Store, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε αθλητές, κληρώνοντας 50 θέσεις για τον Olympus Marathon, 30 θέσεις για τον Olympus Ultra και 30 θέσεις για τον Olympus Vertical.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής όπου θα υπάρχει διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του OM, από αύριο Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 10:00 έως την Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 20:00. Οι συμμετέχοντες της κλήρωσης θα πρέπει να πληρούν τους αγώνες κριτήρια που αναφέρονται στους κανονισμούς εγγραφής (Olympus Marathon & Olympus Ultra) και να ολοκληρώσουν την αίτησή τους με πληρωμή του αντίστοιχου αντίτιμου συμμετοχής του κάθε αγώνα.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Runner Store (Golden Hall-Λεωφόρος Κηφισίας 37Α), την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο της επίσημης συνέντευξης τύπου για τον 16ο Olympus Marathon, όπως πρόκειται να ανακοινωθεί σε ανοιχτή πρόσκληση.

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά λαμβάνοντας μήνυμα επιβεβαίωσης της συμμετοχής τους στον αγώνα ενώ για όσους δεν κληρωθούν θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων. Αιτήσεις που δεν πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής ή αναφέρουν ψευδή κριτήρια θα απορρίπτονται και το αντίτιμο δεν θα επιστρέφεται.

https://daios-adamos.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail : info@olympus-marathon.com

Φόρμα εγγραφής Olympus Marathon: https://www.olympus-marathon.com/aitisi-symmetohis-ston-oly…
Φόρμα εγγραφής Olympus Ultra: https://www.olympus-marathon.com/…/aitisi-symmetohis-ston-o…
Φόρμα εγγραφής Olympus Vertical: https://www.olympus-marathon.com/…/aitisi-symmetohis-ston-o…

Pin It on Pinterest

Shares
Share This