Επιλογή Σελίδας

Η πρώτη ποδοσφαιρική Γιορτή Αλληλεγγύης στην Κατερίνη (22-5-19), με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, είναι γεγονός και ο τερματοφύλακας Γιώργος Μπαντής, νεοεκλεγείς πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (με θητεία σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιο και Λαμία), μετά το τέλος του φιλικού All Star Game (Pieria Stars against SuperLeague Stars), έρχεται αντιμέτωπος, box to box, με τον “παικταρά” μαθητή του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης -στην πιο viral αναμφισβήτητα στιγμή της Γιορτής-, αποδεχόμενος ιπποτικά την ανωτερότητα του αντιπάλου, μετά τα 2 καταπληκτικά γκολ που δέχτηκε στις τέσσερις υποδειγματικές εκτελέσεις! 
Η ανεπανάληπτη στιχομυθία των δύο, η κατάρριψη… του “φοβικού στερεοτύπου”, ο αξεπέραστος πανηγυρισμός του νεαρού άσου και το fair play του τέλους, συμπληρώνουν το καρέ μιας μοναδικής στιγμής, που μόνο το ποδόσφαιρο και η ζωή μπορούν να προσφέρουν, γιατί… “τα άουτ δε μετράνε”!
https://www.facebook.com/savas.karipidisii
Υ.γ. Μπράβο Γιώργο! Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και δείχνει τον δρόμο που οφείλεις ν’ ακολουθήσεις απαρέγκλιτα, εντός κι εκτός γηπέδων. 
Όσο για τον νεαρό μαθητή-ποδοσφαιριστή του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που “εκτελεί” αντίπαλο τερματοφύλακα Superleague, καθώς στην αμέσως προηγούμενη είχε πέσει “θύμα” του ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Παναγιώτης Τσιντώντας! 
Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο!

Νικόλαος Ντούλας - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

κάμερα – ρεπορτάζ: Νίκος Κολίτσης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This