Επιλογή Σελίδας

Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις για το φετινό πρωτάθλημα:

Torino – Lazio
Stadio Olimpico di Torino
H Lazio είναι πλέον αδιάφορη βαθμολογικά καθώς, έχοντας κατακτήσει το Coppa Italia, θα συμμετάσχει στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ούτε η Torino όμως μπορεί να εξασφαλίσει κάτι περισσότερο από την 7η θέση κι έτσι θα επιδιώξει τουλάχιστον μία εντός έδρας νίκη γοήτρου. Νίκη της Torino σε απόδοση 2,40.

Sampdoria – Juventus
Stadio Luigi Ferraris
Πρόκειται για δύο αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες με μεγάλη συνέπεια στο σκοράρισμα, τόσο η Juventus όσο και η Sampdoria με τον Quagliarella που είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Σε 3 από τα 5 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς, έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,50.

Roma – Parma
Stadio Olimpico di Roma
Η Roma θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να εξασφαλίσει μία καλύτερη βαθμολογικά θέση. H Parma είναι αρκετά συνεπής σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα αλλά και στο να δέχεται γκολ. Μάλιστα, έχει σκοράρει σε  10 από τα 12 πιο πρόσφατα ματς της και έχει δεχτεί γκολ σε 7 από τα 10. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,91.

Atalanta – Sassuolo
Stadio Atleti Azzurri d’Italia
H Sassuolo είναι αδιάφορη βαθμολογικά ενώ αντίθετα η Atalanta θα επιδιώξει τη νίκη για να παραμείνει στην τρίτη θέση, έτσι θα είναι πολύ προσεκτική απέναντι σε μία πάντα υπολογίσιμη αντίπαλο. Να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2,21.

Cagliari – Udinese
Sardegna Arena
H Cagliari είναι αδιάφορη βαθμολογικά, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την Udinese η οποία πρέπει να παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία. Ωστόσο, ούτε η Cagliari ούτε η Udinese είναι ιδιαίτερα σταθερές όσον αφορά την επίθεση. Να σημειωθούν λιγότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 2,36.

Fiorentina – Genoa
Stadio Artemio Franchi
Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, επομένως και οι δύο θα βάλουν τα δυνατά τους για να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό. Επιπλέον, στα 4 τελευταία παιχνίδια της Genoa έχει σκοράρει και αυτή και η αντίπαλός της. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,87.

Inter – Empoli
Stadio Giuseppe Meazza
Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς η μεν Inter θέλει να εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League, η δε Empoli θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Επιπλέον, σε 6 από τα τελευταία παιχνίδια της Empoli έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,75.

SPAL – Milan
Stadio Paolo Mazza
Η Milan θέλει να κλείσει τη σαιζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξασφαλίζοντας την έξοδο στην Ευρώπη, απέναντι σε μία αδιάφορη βαθμολογικά SPAL. Σε δύο από τα 3 μεταξύ τους ματς έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 3 τέρματα. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,60.

Συνοπτικά
Italy – Serie A(38a giornata)
16:00 Torino – Lazio 1 (2,40) 3-1 FT
19:00 Sampdoria – Juventus Goal/Goal (1,50) 2-0 FT
21:30 Roma – Parma Goal/Goal (1,91) 2-1 FT
21:30 Atalanta – Sassuolo No Goal (2,21) 3-1 FT
21:30 Cagliari – Udinese Under 2,5 Goals (2,36) 1-2 FT
21:30 Fiorentina – Genoa Goal/Goal (1,87) 0-0 FT
21:30 Inter – Empoli Goal/Goal (1,75) 2-1 FT
21:30 SPAL – Milan Over 2,5 Goals (1,60) 2-3 FT

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε και καλό καλοκαίρι!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This