Επιλογή Σελίδας

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Τα ελληνικά πληρώματα (οκτώ τον αριθμό) που συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας της κατηγορίας λέιζερ (και ράντιαλ) που έγινε στο Οπόρτο της Πορτογαλίας, είχαν μέτρια παρουσία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες και κείμενο

Η ελληνική αποστολή δεν κατάφερε να βάλει σκάφος σε κούρσα μεταλλίων τόσο στα λέιζερ όσο και στα ράντιαλ. Μετά από την ολοκλήρωση των 12 ιστιοδρομιών, η Καραχάλιου ήταν αυτή που είχε το καλύτερο πλασάρισμα με την 24η θέση, ενώ η Φακίδη ήταν 31η, η Ταμβακίδου 75η και η Ρέκκα 88η σε 120 συνολικά σκάφη. Ανάλογη ήταν και η παρουσία στα λέιζερ με τον Μπουγιούρη να ολοκληρώνει 54ος, τον Παναγιωτίδη 57ο, τον Καραδήμα 75ο και τον Ζάμιτ 88ο σε 162 σκάφη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η επιτυχία για την ελληνική ιστιοπλοΐα ήρθε από τη μικρότερη ηλιακιακά κατηγορία, αυτή τνων λέιζερ 4,7 με τον Γιώργο Παπαδάκο να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθει στο Ιέρ της Γαλλίας. Με 99 βαθμούς ολοκλήρωσε δεύτερος πίσω από τον Ισραηλινό Αλκαλάι που είχε 75 και μπροστά από τον τρίτο Ντουράν από την Ισπανία που συγκέντρωσε 102 βαθμούς ποινής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, πλεούμενο, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Pin It on Pinterest

Shares
Share This