Επιλογή Σελίδας

Εκτός Κατερίνης, όπως όλα δείχνουν, θα βρει η ερχόμενη αγωνιστική σεζόν τον Βασίλη Τσιουπλή.

Ο 43χρονος Κατερινιώτης προπονητής βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες, τις προτάσεις των οποίων εξετάζει, ώστε να αποφασίσει την επόμενή του ημέρα, μετά από μία σεζόν κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε στην Κατερίνης, ως βοηθός προπονητής και στατιστικολόγος στον Πιερικό, όπου οι Μελανόλευκοι εξασφάλισαν εύκολα την παραμονή τους στην Α2 Εθνική Κατηγορία, τερματίζοντας στην 6η θέση του Β’ ομίλου.

Ο Βασίλης Τσιουπλής βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες, είτε να αναλάβει ως πρώτος προπονητής, είτε να κάτσει στον πάγκο τους ως βοηθός προπονητή ή στατιστικολόγος. Πρόκειται για συλλόγους οι οποίοι θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στις δύο κορυφαίες της τάξει Εθνικές Κατηγορίες (Volley League & Pre League), αλλά και με έναν του βορείου ομίλου της Α2 Γυναικών, με τον οποίο οι συζητήσεις είναι προχωρημένες.

Τις τελευταίες ημέρες πληροφορίες αναφέρουν είναι ορατό το ενδεχόμενο του να επιστρέψει στη Νάξο για λογαριασμό του Πανναξιακού, με τον οποίο οι δρόμοι χώρισαν για οικογενειακούς λόγους, καθώς η έλευση του δεύτερού του παιδιού τον ανάγκασε να αφήσει το νησί της Αριάδνης.

Ενόσω οι συζητήσεις συνεχίζονται, ο Βασίλης Τσιουπλής έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει στην Ljubljana της Σλοβενίας για το FIVB Coaches Course που θα διεξαχθεί από 11 έως και 15 Ιουνίου, ενώ από 1 έως και 7 Ιουλίου θα συμμετάσχει στο Rhodes International Volleyball Camp, το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου, δίπλα στους Γιάννη Καλμαζίδη, Κώστα Παπαδόπουλο και Νίκο Αντωνιάδη, ενώ είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει σε άλλο ένα διεθνές νησιωτικό camp.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This